(van onze VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 5000 ‘NL-huurders’ op straat gezet door Rutte & Co en vervangen door Vluchtelingen(Video).
Partij van de Straat eist zelfde rechten voor Nederlanders(Video) als de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Ongeveer acht op de tien inburgeraars die in 2013 en 2014 had moeten beginnen met het leren van de Nederlandse taal, is er niet in geslaagd om binnen drie jaar examen te doen, maar hebben allemaal inmiddels een huis en 10.000,- euro inrichten ‘s kosten gekregen en gratis hagelwitte nieuwe tanden.

Bussemaker ‘s ‘VVD-Maffia-Leenstelsel’(Video) zorgt voor minder studenten uit Lager Klasse.

Come to NL van Rutte”: Corporate Crime betaalt geen belasting en Vluchtelingen gratis huis, tanden& vakantie(Video).
Vooral asielmigranten krijgen massaal uitstel van de Dienst Uitvoering Onderwijs van de PvdA ‘Hysterica Bussemaker’ die toeziet op de inburgering. Terwijl Nederlandse Studenten die van ellende(wachttijd 5 tot 17 jaar voor een huis) ‘nog bij hun ouders of grootouders moeten inwonen en vanwege werkloosheid of een honger salarisje hun lening aan DUO niet kunnen terug betalen massaal voor de Rechter gesleept worden door het’ VVD-Deurwaarders Tuig’(Video).

100.000 NL studenten kunnen studieschuld niet terugbetalen. (Bron radar)
Bijna 100.000 oud-studenten kunnen hun studieschuld niet volledig terugbetalen. Hun inkomen is te laag om aan de maandelijkse verplichting te voldoen en worden mededeloos belaagt met ‘Deur-waaders- Tuig’. Dat blijkt uit cijfers die Trouw en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft opgevraagd bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Ontheffing voor Vluchtelingen-‘studenten’ , maar niet voor NL studenten.

Van de ruim 4600 mensen uit de jaargang 2013 kreeg 84 procent een ontheffing om langer te mogen studeren. Redenen daarvoor kunnen verschillend zijn. Analfabeten krijgen twee jaar extra om eerst te leren lezen en schrijven, anderen begonnen later omdat er nog niet meteen een huurwoning voor ze gevonden was(kuch). Ook wegens ziekte of andere bijzondere omstandigheden wordt uitstel verleend. Allemaal redenen die niet gelden voor de Nederlandse Studenten en dat is wel te begrijpen omdat die voor het merendeel uit de laagste klasse en lagere middenklasse komen en die worden door de VVD Labbenkakken genoemd. In 2014 begonnen ruim 7600 ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ aan het inburgeren vanuit hun riant ingerichte huizen, van deze groep kreeg driekwart uitstel, ook omdat een aantal op vakantie was naar hun land van herkomst.

Nep en fop boetes uitgedeeld
Wie zonder goed excuus te laat begint met inburgeren, kan rekenen op een boete. Die blijkt al veel vaker te zijn opgelegd dan tot nu toe bekend: meer dan 1500 maal.In meer dan de helft van de gevallen zijn het mensen die via gezinshereniging naar Nederland komen, die bestraft werden. De boete kan oplopen tot 1250 euro, maar die worden dan betaald voor de Bijstand of Vlucngelingen werk. En dat vinden de Gevestigde  Orde partijen het gek dat Wilders inmiddels de tweede partij in Nederland is geworden en de PvdA-hoertjes  een van de kleinste en de VVD-misdaadgroep Van Rutte 10 zetels heeft verloren.