(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Twee Onberekenbare Mad Dogs Trump en Kim Jong-un op Ramkoers voor Derde Wereld 
Oorlog(Video).
Noemde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Rex Tillerson aka “Barbarossa-Rex”(Video) tijdens zijn congres hearing Poetin gevaarlijker dan Hitler heeft nu weer de ‘bral-woordvoerder’ van het Witte Huis, ‘Dollar-Nazi Sean Spicer’ geblunderd met uitspraken over Hitler. Volgens de zegsman van president ‘War Mongol Trump’ is de Syrische president Bashar al-Assad een slechter mens dan Adolf Hitler, omdat de nazileider nooit chemische wapens heeft ingezet en maar verantwoordelijk was voor 50 miljoen doden. Ook prijste hij Hitler omdat die net als Trump tegen de Russen heeft gevochten.Pikant is dat de ‘US-Elite’ 100.000 x meer mensen heeft vermoord met Gifgas dan Poetin en Assad bij elkaar en daar horen wij de MSM met geen piep over.

US-Elite ‘Poedel Johnson’ draait door bij ‘G7-Maffia’ en eist Overgave van Poetin(Video).
De opmerking van Spicer leidde zelfs tot verbaasde gezichten in de dr .Goebbels geselecteerde’ Gevestigde Orde-Jaknikkers Perskamer’. Want Hitler heeft inderdaad chemische wapens nooit militair ingezet, maar bij de Holocaust is wel degelijk op grote schaal gifgas gebruikt, Oeps.

‘Mad Dog Trump’ is net zo gevaarlijk als Oorlog’s misdadiger ‘TTIP Obama’(video).

Later tijdens de persconferentie probeerde de ‘Dollar-Nazi Spicer'(Video) nog te redden wat er te redden viel, alleen ging hij daarbij nog verder de fout in. Hij bralde dat Hitler geen gas tegen ’zijn eigen mensen’ gebruikte, terwijl miljoenen slachtoffers van de Holocaust wel degelijk Duitse staatsburgers waren. Oerdomme Spicer: ,,Hij (Hitler) heeft gifgas niet op dezelfde manier ingezet tegen zijn eigen volk zoals Assad of wij met Agent Orange in Vet-nam en nu weer recentelijk in Dakota(Video) tegen onze eigen Indiaanse burgers. Dat hij het naar de Holocaust-centra heeft gebracht, weet ik”. Met die ‘centra’ bedoelde hij kennelijk de concentratie- en vernietigingskampen van de nazi’s en niet Winkelcentrums voor Joden, Zigeuners, Homo’s en Russen met speciale korting op een Gas behandeling door de Schoorsteen. Na het mediapraatje trachtte Spicer zijn oerdomme uitlating te verdedigen en te nuanceren. ,,Ik heb op generlei wijze geprobeerd iets af te doen aan het afschuwelijke van de Holocaust, want dan krijg ik last met de Joodse Lobby die mij en mijn’ Mad Dog-Hitler-crime’ groep ook financiert ”.Volgens de corrupte voorzitter van de Miljonairs Democraten in het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, moet Spicer ontslagen worden en vergast. Het Amerikaanse Anne Frank Center deed kort na de uitspraken van Spicer ook een oproep aan president ‘Mad Dog Trump’ om zijn oerdomme zegsman.