(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR– VVD Klasse Justitie? Oordeelt u zelf: Directeur ‘Bestuur-Gangster Marten Foppen’ van het Spoorwegmuseum in Utrecht is geschorst, maar hoort thuis in de cel. De laffe en jarenlange blinde raad van toezicht spreekt van een vertrouwensbreuk, maar wil er verder niets over zeggen, omdat de zaak binnenkort voor de rechter komt en hij nu thuis zit met behoud van zijn riante salaris en het tenslotte gaat om één van ons, een Bestuur-Gangster, aldus de Raad van toezicht.

Dolfijnen in de Voedselketen.
De pretparkenwebsite Looopings weet te melden dat Foppen wordt beschuldigd van Fraude, Witwassen, Drugs en Hoeren misbruik tijdens werk en belangenverstrengeling en daar gaat ‘Jan met de Pet’ gelijk voor jaren in voorarrest en daarna de honger bijstand van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ in, maar niet de Ratten in pak in “Banana-Fraude-Nederland “van de VVD Godfather Rutte& Co. Hij heeft naar goed VVD gebruik bakken met geld van het museum misbruikt voor cocaïnefeestjes met Volkse Hoeren en Schandknapen en het ‘Nep en Fop bedrijf’ van zijn vrouw opdrachten hebben toegespeeld. Ook zijn vrouw is uiteraard niet aangehouden.

‘Bestuur-Gangster Foppen’ is sinds 2015 ‘Graai-directeur’ van het leeg geroofde Spoorwegmuseum. Daarvoor werkte hij 25 jaar als Graaier en Naaier straffeloos bij het Dolfinarium in Harderwijk, waarvan zes jaar als ‘Fraude-directeur’.Tijdens zijn tijd bij het Dolfinarium verdwenen  er zelfs dolfijnen op mysterieuze wijzen. Buurtbewoners hebben altijd beweert dat deze Dolfijnen geslacht waren en verwerkt in Tonijn blikjes. Deze Bestuur-Gangster is door ons per direct op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) geplaatst.