( door Mystery-man van de Stem van de Straat Partij)

AMSTERDAM-NOIR- A.s. maandagavond zal de nieuwe Politieke Partij de Stem van de Straat (SVDS) in de Stem van de Straat-Salto TV bekend gaan maken wie op de Lijst staan en wat het Verkiezing’s progamma is. Maar hier vast een klein voorproefje van onze geniale partij ideoloog NR:3 op de Lijst de Mystery man.
Wij kunnen niet aan de Amsterdamse stemmers van Marokkaanse,Turkse, Surinaamse en autochtone of welke achtergrond dan ook uit leggen waarom hun kinderen achter de vluchtelingen op de wachtlijst geplaatst worden voor een woning.

De veroorzaker zal moeten betalen
De vluchtelingen zijn slachtoffer geworden van de illegale oorlog in Irak (Inval maart 2003) daarom zullen Amsterdammers die vanaf 2003 lid zijn van een politieke partij die voor een inval in Irak gestemd hebben uit woning gezet worden (medeplichtig aan oorlogsmisdaden) waar na de sleutels van hun woning worden overgedragen aan een oorlogsvluchtelingen gezin. De commissie die onderzocht heeft wat er allemaal mis ging bij de aanleg van de Noord-Zuid lijn hoorde als laatste getuige Burgemeester Job Cohen. De eerste vraag van de voorzitter Burgemeester, hoe heeft dit zo ver kunnen komen onze Job antwoorden ,voorzitter houd U er wel rekening mee,wij zijn maar amateurs,schandalig.
Daarom willen wij alle belangrijke beslissingen voorleggen aan de Amsterdammers die zich daar over kunnen uitspreken,hun ja of nee zal bindend wezen.
Tevens zal een nieuw te vormen dagelijks bestuur een maand lang opgesloten worden in Utopia, zij zullen 24 uur per dag door Salto T.V. worden gevolgd. Zo kan de Amsterdammer bepalen of deze kandidaten capabel genoeg zijn voor het dagelijks bestuur want uiteindelijk is het die Amsterdammer die de rekeningen betaald.