(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is het volgens ‘Pinoccio Rutte’(Video) gave Koninkrijk der Nederlanden van Taxfree ‘Graai King Willem’(Video) qua Bestuurders en politici verrot tot op het bot? Oordeelt u zelf: Nu hebben wij net de Strijkstok actie van de “Goeden Doelen-Maffia Giro555 “met zijn walgelijke BN-Hoeren achter de rug of wat blijkt er is weer een oude Rat in pak(Video) betrapt op jatten van de armen. Deze keer zelf buiten NL. Voormalig Vestia-topman ‘Bestuur-Gangster Staal’ heeft 1,2 miljoen euro, bedoeld voor sociale huisvesting in Zuid-Afrika voor de aller armste gejat. In Zuid Afrika wordt hij dan ook het Dutch Monster genoemd en dan hebben zij het niet over Holleeder(Video). Misschien kan daar ook wat van die 30 miljoen van Giro555 naar toe?

Ook BN-Hoeren misbruiken GIRO555 & 3-Voudige Politie-moord in ‘Doofpot-Urn’(Video) .

KPMG, ABN-AMRO en ‘Burgemeester-echtpaar’ Noordanus te Tilburg pleegde misdaden voor/met Vestia en vieren nadien feest.

Het zeldzame, eerlijke en moedige gedeelte van Justitie verdenkt Staal ervan dat hij met behulp van valse documenten minimaal 1,2 miljoen euro heeft verduisterd met hulp van zijn ‘Nep en Fop stichting HASA’, een organisatie waarvan Staal Bestuur-Gangster was. Toen hij Vestia Godfather was had hij ook al straffeloos miljarden achterover(Video) gedrukt met zijn Dutch Bestuur ‘s ‘gabbers in crime’, waarvan een groot deel was witgewassen door de VVD ‘Griezel Teeven’. Stichting HASA bouwde tien jaar geleden honderden bouwvallige woningen voor de allerarmsten in de Zuid-Afrikaanse stad East London. De ‘Witwas-stichting’ werd gefinancierd door woningcorporatie Vestia die het geld over de ruggen van de sociaal zwakkere huurders binnen harkte. En er gingen toen al sterke geruchte dat er miljoenen aan de ‘Maffia-Familie Staal’ strijkstok bleven hangen naar goed Dutch Rat in pak gebruik. Rutte heeft inmiddels ook gereageerd met zijn vaste One Liner:’ Ik Snap het'(Video).

Protestmars in Tilburg  tegen ‘Graai- Burgemeester Peter Noordanus’voor zijn Slavenwerk in ‘honger–bijstandsuitkering’(Video).
De Telegraaf en Volksnieuws onthulde al in 2013 dat ‘Bestuur-Gangster Staal’ een aan de ‘Witwas-Rat in pak Stichting HASA’ gelieerde villa in Zuid-Afrika gebruikte voor privé-jat-doeleinden en pikant is dat in dit verband de  PvdA Burgemeester ‘Ras Boef Peter Noordanus’ zijn ‘gabber in crime’ daar vaak ‘Witwas-vakanties’ doorbracht. Waarom is die Bestuur-Gangster Noordanus nog niet gearresteerd?Wordt hij nog steeds beschermd door de VVD-Justitie van Minister ‘Aasgier Stef Blok'(Video)?

Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad(Video).
Daarnaast zouden er door de stichting HASA honderdduizenden euro’s zijn overgemaakt naar onbekende ‘Panama-bankrekeningen’. Nee niet die van het Koningshuis of President ‘Maffiaboss Porosjenko’ of die van de GroenLinks Witwasser Maya van der Steenhoven. Het moedige en eerlijke gedeelte van het Functioneel Parket verrichtte maandag een doorzoeking in een woning in Krimpen aan de Lek en met behulp van rechtshulpverzoeken is er gezocht in een Villa in Zuid-Afrika, een Villa op Bonaire ( daar werd alleen maar cocaïne gevonden) en een Villa in België. De doorzoekingen vonden plaats in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar verduistering, witwassen en valsheid in geschriften, zeg maar de standaard gedragingen van de Dutch Bestuur-Gangsters. Bij de doorzoekingen zijn vermogensbestanddelen, digitale gegevensdragers, cocaïne, pakken met poen en sieraden (cocaïne, poen en sieraden wordt naar goed Hollands gebruik gestolen door de Politie(Video)) en administratie in beslag genomen. Er zijn twee verdachten verhoord en er zijn diverse getuigen gehoord. Erik Staal zelf werd aangehouden en dat is op zich een uniek feit in Banana-Fraude-Nederland. De tweede verdachte betreft de 64–jarige ‘Graai-zus’ van Staal’s ‘Graai-ex-echtgenote’. Zij wordt verdacht van medeplegen van witwassen van de bloed miljoenen waardoor arme sloebers op straat liggen net als in Nederland.Er heeft zich nog een incidentje afgespeeld op het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(Video) van de VVD ‘Gay Crime-King Rutte’ , want de zieke PvdA Minister ‘ IJdeltuit Plasterk’ had weer ‘Jan met de Pet’ gewaarschuwd om met zijn kaal geplukte tengels af te blijven van Erik Staal en zijn ‘gabber in crime’ Burgemeester Noordanus. De zieke Plasterk werd daarna snel afgevoerd door de RVD van Taxfree King Willem en ‘Hofnar Rutte’, terwijl hij nog bralde wordt lid van GroenLinks. Dat laatste is uiteraard niet gepuliceerd in de Mainstream media en uitgezonden Staats NOS. Die waren te druk met het waarschuwen voor Wilders, La Pen. Holleeder en Poetin(Video).