(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen Fake News: Wie weet waar Samson is? Wie weet in welk land(Video) hij zit? Wie heeft hem nog levend gezien?
Nu hadden wij als enige Holleeder (en Peter La Serpe) bereidt gevonden Columns te schijven op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Één van Holleeder’s zijn columns: “Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen” (Video)”  heeft alle records gebroken en was meer dan 60 duizend keer op een dag gelezen. Sinds ‘Imam Samsom’ de man die ‘Jan met de Pet’ en zijn Oma’s en Opa’s  voor Rutte in doffe ellende heeft gestort en zijn ‘VVD-Hoertjes-partij’ naar de ondergang heeft gebracht in het Luxe Wachtgeld zit weet niemand wat hij doet en in welk land hij zit te rentenieren. .

Maar wij zijn er in geslaagd om hem bereidt te vinden (tegen betaling niet verder vertellen) een aantal columns te gaan schrijven. Hij gaat dat doen onder het pseudoniem ‘Eichmann Samsom’ en heeft ons gevaagd of hij mag liegen,want anders heeft hij niets te melden. Samsom: “Ik kan niet anders dan liegen na mijn flitsende carrière de politiek” . A.s. zaterdag zal Samsom zijn eerste column verschijnen: “In een kiekje in het leven van een ‘Wachtgeld-Profiteur’ ”.Samsom heeft ons beloofd zijn columns af te sluiten met een optreden in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV. Één ding kunnen wij u vast verklappen. Samsom zit niet in één van de ‘Onleefbare-Werkloze-Slaven-projecten’ van zijn Partijgenoten de ‘VVD-Moordenaar Aboutaleb ‘(Video) en ‘Kapo Klijnsma’.