(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte en zijn corrupte, perverse ‘Taxfree-Pedo-Zakkenvullers-Kliek’(Video) een twee kans geven? ‘Yes, we can’ roept de GroenLinks ‘VVD Boy Klaver’ en zijn stiefvader de ‘Yuppie-fascisten-leider Pechthold’ met een amen van de ‘Nep en Fop Christen Buma’. In het volgens Rutte gave Come to de ‘VVD-Taxfree-VOC- Holland’ krijgen ‘Rapist-Pedo’s’, zoals zijn ex OM Boss en partijgenoot Demmink en Jeugd-Trainers, altijd een twee kans. Daar waar in de US veroordeelde Pedofielen op de Sex- offenders lijst gaan van de FBI en een verbod krijgen voor het leven om in de buurt van scholen, sportvelden  en andere plekken te komen waar kinderen zijn mogen zij in ‘Pedo-VOC-Holland'(Video) van Rutte weer aan de slag met kinderen. Ook de Oranje Vereniging werd geleid door een VVD Rapist Pedo Jean Paul Gebben. Men zou bijna denken wie Pedo is eindigt in het land van Rutte op hoge kinderrijke posities.

 Vrouwenmepper en privé vriend van Rutte en King Willem ‘Captain Gay Eurlings’ het gezicht als IOC Voorzitter van Sportend NL(Video). 

Reclameborden langs de Lijn bij AZC met pas op voor Wilder,Holleeder en Poetin en stem VVD(Video).
Een 73-jarige ‘Rapist-Pedo’ Wiljo Leermakers ( geen strafblad en nog altijd actief) die als tafeltennistrainer zijn handen niet kon thuis houden en zijn Lul in zijn broek houden en daarvoor tuchtrechtelijk werd veroordeeld, blijkt nu bij een voetbalclub in Zutphen actief te zijn als geestelijk gestoorde ‘Pedo-vrijwilliger’. Deze Pedo verkrachter heeft niet eens gevangenisstraf gekregen net als Joris Demmink. Sterker nog hij heeft in zijn hele ‘Pedo-carrière’ van meer dan een halve eeuw niet één dag in de cel gezeten. Rutte en zijn ‘Staatsadviseur Junkie Gordon’:” Wij Snappen het”! Bij AZC ‘werkt’ de ‘Pedo-Rapist-Wiljo Leermakers.’ met jeugdspelers slachtoffers tot zijn perverse genot. De club weet van het verleden van Leermakers, maar wil de man een tweede Pedo kans geven. Waarom de kat het spek ombinden? Vraag het aan de VVD-Justitie van Aasgier-Stef Blok(Video) en de Mensenhandelaar  “Two Face” Klaas Dijkhoff (Video). Zaterdagavond organiseerde de perverse club een bijeenkomst voor de domme ouders, nadat er vanmiddag onrust ontstond na een uitzending van radioprogramma Argus op NPO 1 over de voormalig ‘Pedo-Rapist-tafeltennistrainer ‘met de losse handjes. Voor de kinder er erg inhadden had hij een ‘punt’ gescoord in hun gat of mond.

Tweede kans niet voor iedereen,maar wel voor Pedo’s en ‘Royal-Zakkenvullers'(Video) .
Wie achter de vuilniswagen wil als arbeider is verplicht een bewijs van goed gedrag te overleggen, behoudens de ‘Taxfree-Pedo-Koninklijke- familie-kliek’ en Jeugdtrainers. Hoewel het bestuur bestaande uit Kees Notenboom, José Luesink, Esther Leuvenink en Steef Dekker naar eigen gebral bekend is met het ‘Pedo-Rapist-verleden’ van Leermakers, heeft de club gekozen de geestelijk gestoorde man een tweede kans gegeven in hun ‘Pedo- Sport-snoepwinkel’. “Onder strenge voorwaarden is betrokkene nu bij de vereniging aan de slag en dit is naar volle tevredenheid. Het waanzinnige of misdadige bestuur heeft nimmer signalen ontvangen over Pedo-gedragingen van betrokkene, schrijft het perverse en corrupte bestuur na de bijeenkomst op hun ‘Welkom betrapte-Pedo-website’.”Mocht er zich binnen onze vereniging een dergelijke verkrachting voordoen met één van de kinderen die daardoor voor zijn leven getekend zal zijn, dan zal het bestuur direct de meest verstrekkende maatregelen treffen(kuch). Daarvan is evenwel naar ons weten geen sprake geweest. De misdaden speelden zich af, lang voordat betrokkene lid werd van onze ‘Perverse-pedo vereniging’.” Tientallen domme ouders waren vanavond in de sex-kantine van de ‘Geef de Pedo’s en tweede-kans–club’ aanwezig.

Geestelijk gestoorde misdadige Seksuele relatie met Kinderen geen problemen in het land van Rutte&co.

De hoogbejaarde, maar nog steeds actieve Pedo werd in 1997 slechts twee jaar geschorst vanwege ’misdadige geestelijk gestoorde aanrandingen van vier minderjarige spelers tijdens regiotrainingen’, werd zaterdag duidelijk in Argus. Uit de gesprekken met meerdere personen uit die tijd bleek dat hij minstens vier slachtoffers heeft gemaakt en dat hij daarvoor nooit een dag in de cel heeft gezeten. Het misbruik ging van ongewenste aanrandingen tot een seksuele ‘relatie’ met een meisje van dertien en daarvoor verdwijnt met in de US al voor jaren de cel in. Maar niet in het gave Land van Rutte waar Justitie al jaren in handen is van de ‘VVD-Pedo-Kliek,’ die ranzige misdadige types als ‘Rapist-Pedo-Demmink’( ging naar de Helsinki- commissie), ‘Griezel Teeven’( gaat naar de Raad van State van de oude ‘CDA Rat Donner’) en ‘Onno-schandknapen-Hoes’ (ging naar het COA) tweede en derde kansen geven alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Hij hield mijn rechterhand bij mijn pols vast en met de andere hand hield hij mijn rechterborst vast”, meldt de NRC op basis van een uitvoerig rapport uit de zaak. Een ander slachtoffer: „Hij pakte mijn dinges. Dat is twee keer gebeurd. Als ik mijn slagen niet goed uitvoerde, kwam hij achter mij of naast mij staan en deed dan zijn hand tegen mijn kruis aan.”

Populaire ‘Rapist-Pedo’ in Zutphen en omstreken.
De Zutphense algemeen bekende ‘Rapist-Pedo’ bracht meerdere talenten met pijn in hun gat naar de tafeltennis-top. Bij de domme ouders was hij daarom erg populair als ‘Pedo-man’. Veel moeders en vaders brachten hun kind speciaal naar Zutphen om door hem getraind en aangerand te worden. Omdat hij nooit op heterdaad werd betrapt en steun kreeg van de walgelijk domme ouders, is er nooit iets aan de verkrachtingen en aanrakingen gedaan. Toch werd de Zutphenaar uiteindelijk ontslagen. Nou, nou, is dat even een zwaar straf, niet dan? Hoewel er bij de politie later wel aangifte tegen Leermakers is gedaan, hebben noch het Openbaar Ministerie noch de politie van de VVD-Misdaadgroep ingegrepen. Waarom? Dat kunt u zelf wel raden. Daarom kon de ‘Pedo-Rapist’ na zijn ontslag gewoon weer bij een andere tafeltennisvereniging aan de slag net als Joris Demmink bij de ‘Helsinki-mensenrechten-commisie’ en Onno Hoes bij de COA-misdaadgroep en als het aan de VVD ligt Teeven bij de Raad van State van ‘Graai-King Willem’ en zijn zetbaas de oude’CDA Rat Donner'(Video). Het bestuur van de club was weliswaar op de hoogte van de misdadige verkrachtingen die er over hem de ronde deden, maar lieten hem alsnog met jongeren werken. Wel werden er afspraken gemaakt dat hij zijn mond moest houden over zijn verleden en zijn Lul in zijn broek. Zo mocht hij niet alleen in een ruimte zijn met een minderjarige als zij gingen douchen. Toen hij die afspraak vorig jaar schond, werd hij daar alsnog de laan uitgestuurd en liepen er inmiddels verdacht veel kinderen met pijn in hun gat in de rondte, maar naar het verluid schijnt dat normaal te zijn in Zutphen.

Kwalijk.
De door ons zeer gewaardeerde Marjan Olfers, hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, vindt het kwalijk dat er in 1997 niet breder onderzoek naar deze trainer is gedaan. Volgens haar had de Nederlandse Tafeltennisbond tijdens de tuchtzaak ook onderzoek moeten laten doen naar de geruchten uit de jaren ’70 en ’80.