(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De extreem, corrupte Amerikaanse president ‘Mad Dog Trump’ aka de “Verschroeide aarde-man”(Video) moet definitief 25 miljoen dollar (23,5 miljoen euro) betalen wegens de Mega-fraude die hij heeft gepleegd met zijn ‘Trump- University- misdaadgroep’.
Dat heeft een Amerikaanse rechter vrijdag bepaald. Waarom hij voor deze ‘Mega-Fraude’ niet tot levenslange gevangenis straf is veroordeeld wat gangbaar is in de US, is typisch weer een geval van Klasse Justitie. Een Black, White trash(in NL Labbenkakken, ‘PPV-Tokkie’(Video)) of Mexicaan zit voor het stelen van één onderbroek bij Wall Mart of het roken van wat cocaïne al jaren in de cel. Dus nu zit er de facto een ‘Mega-Fraudeur’ als President in het Witte Huis. DelLeider van het Westen is dus nu een veroordeelde ‘Mega-fraudeur net als de IMF Boss ‘Gangsterin Lagarde ‘en derhalve uitermate geschikt als leider van het  Corporate Crime en de VVD-misdaadgroep(Video) van ‘Pinoccio Rutte’.  Maar past u vooral op voor het grote gevaar ‘Capo di tutti capi Poetin’, Wilders(Video) en het (Media-maffia-pulp)-‘Monster’ Holleeder. is de dagelijkse dr. Goebbels boodschap van de corrupte ‘Gevestigde-NATO-Orde-partijen’.

 

 

Godfather Trump’ was aangeklaagd door studenten van de opleiding die 35.500 dollar neertelden om ‘Nep en Fop- seminars’ over ‘Maffia-vastgoed’ bij te wonen, maar de opleiding bleek helemaal niet geaccrediteerd en gevestigd in een ‘Witwas-brievenbus-firmaatje’ op de ‘VVD–Zuidas’ te Amsterdam(Video). De beroepsleugenaar Trump heeft zijn betrokkenheid overigens altijd ontkend aan zijn ‘Trump- University’-crime- organistatie’, terwijl hij wel aan het hoofd stond van deze misdaadgroep. Bij de klassieke ‘Volks-misdaadgroepjes’ van de ‘Monsters’ Holleeders heet men dan direct minimaal Godfather of zelfs Monster in de ‘Pulp-media Maffia’ van ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video). En stelt Justitie dat zij leiding hebben gegeven aan een criminele organisatie (art. 14o sr. ) en zit men met zijn ‘Volkse-naat’ geïsoleerd in de ‘Martel-EBI’.

De verantwoordelijkheid voor de gang van zaken bij de ‘Fake- Trump University’ zou hij aan anderen hebben gedelegeerd,(Kuch),maar hij had wel de Winst geïncasseerd. Meer dan 5000 studenten hadden geld ingelegd, tot een totaal van 40 miljoen dollar. De Misdaad-zaak dateert al van enige tijd geleden, maar werd actueel gedurende Trumps ‘Freak-campagne’ tegen de ‘War Mongul -Witwas Hillary’ en haar man ‘Pedo-Bill Clinton’. Een rechter, wiens ouders illegaal uit Mexico kwamen, drong tijdens de behandeling van twee gevallen aan op een schikking. Daarop bralde de rasitische Trump dat de rechter wel partijdig moest zijn vanwege zijn eigen opmerkingen over het bouwen van een Berlijns muur tussen de VS en Mexico. De Godfather Trump reageerde als een Mad Dog via twitter op het vonnis:” Ich bin ein Berliner VVD-er. ‘Godfather Rutte’ heeft direct op Trump zijn twitter gereageerd en hem gefeliciteerd(Video) dat hij ook net als NL niet naar de gevangenis hoeft voor ‘Rat in pak–Fraude’(Video).