(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakanties(Video)Is NL van Rutte&Co een ‘Royaal-Taxfree-Elite-Schurkenstaat’. Oordeel u zelf: Misdadige deals belastinginspecteurs van ‘VVD-Gangster Wiebes’ voor King Willem, de Ultra Rijken, Corporate Crime en Vluchtelingen leven als God in Frankrijk. ‘Jan met de Pet’ moet daarvoor bloeden. ‘Yes, we can’ bralt de ‘VVD- GroenLinks Boy Jesse Klaver’ en zijn stiefvader de ‘Yuppie-Fascisten-Leider Pechthold’ met een Amen van de ‘Nep- Christen Buma’ (Video).

Misdadige Belastingdeals van VVD ‘Gangster Wiebes’ maken Dé Holleeders tot Kruimelaars(Video).  

 

Rutte zijn PvdA loopjongen Dijsselbloem: “Wir haben es nicht gewußt”.
Corrupte Belastinginspecteurs maken afspraken met Criminele ‘Royal-‘Tax-Free Multinationals’ die pas na afloop worden getoetst binnen het corrupte Ministerie van financiën voor de Rijken van de gluiperige ‘PvdA- Übermensch Dijsselbloem'(Video).

Russische, Mexicaanse en Koninklijke Maffia miljarden straffeloos Witgewassen door Misdaadbanken(Video).
De corrupte inspecteurs stellen de fiscus, de VVD-staatssecretaris ‘Gangster Wiebes’ zijn loopjongen de PvdA Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ en de Tweede Kamer dus al jaren voor voldongen feiten en vertrekken daarna na een lucratieve ‘Graai-Taxfree- baan’ bij één van de Multinationals of Ultra-Rijken Gangsters. De politiek kan alleen achteraf de wet aanpassen om te voorkomen dat andere Misdaadbedrijven de zelfde Taxfree ‘Graai -King Willem’ criminele deals(Video) kunnen sluiten. Dat concludeert Trouw en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir nadat zij de interne memo’s heeft gekregen na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur. Een misdaadgroep van 75 ambtenaren van de Belastingdienst van Wiebes, het zogeheten ’VVD-Rulingteam’ maakt de afspraken met internationale ‘Misdaad-bedrijven’. Achteraf vragen ze goedkeuring, maar het is niet relevant of die komt, omdat de afspraken dan al gelden. Dus met andere woorden Rutte en Dijsselbloem weten het al jaren, want zij zien iedere keer de gemaakt misdadige deals. Uit een eerder publicatie’s in Volksnieuws uit Amsterdam-Noir bleek deze week al dat de duistere afspraken die Wiebes en Dijsselbloem met grote ‘Witwas-bedrijven’ maakt om het hun fiscaal naar de misdaad-zin te maken, onder druk komen te staan door Europese regels.

Iedereen in NL wist het al, behalve de meerderheid( =PvdA en VVD) Tweede Kamer(kuch).
Een meerderheid van de Tweede Kamer eist daarom nu voor de Show opheldering over de misdadige deals met multinationals, zogenoemde ‘VVD-rulings’. De Kamerleden maar niet die van de VVD-Misdaadgroep maken zich grote zorgen over de gevolgen van dergelijke duistere overeenkomsten voor de niet bestaande reputatie van “Banna-Fraude-Nederland”. ‘Taxfree -Shell-King-Willem’ blijft buiten het onderzoek, maar dat had u al begrepen.