(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Duivel-Rutte’ op audiëntie bij de Paus en bralt Dijsselbloem en Luns Oké (Video).
De rel rond eurogroepvoorzitter de loopjongen van Merkel de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ over zijn „Schnaps und Frauen”- Neo nazi-uitspraak blijft doorgaan. Dit terwijl ‘Pinoccio Rutte'(Video) nog wel op de EU-TOP in Rome had verklaard dat hij de rel het geblust met kussen en dat niemand meer een problemen had met zijn Minister van Financiën voor de Rijken ‘Übermensch Dijsselbloem’. Tja, Rutte had weer eens gelogen en niemand de Tweede Kamer die hem daar op aansprak, behalve de Partij voor de Dieren. Misschien wel omdat het onbegonnen werk is om de  ‘Godfather Rutte’ van het VVD Dievengilde aan te spreken als wij weer staat te liegen. Hij en zijn Partij misdaad-bende kunnen niet anders!

Minister Varoufakis: Jeroen Dijsselbloem is een absurde arbeiders verrader(Video).  

 

 ‘Übermensch Dijsselbloem’ laat zich na Verkiezing ‘s nederlaag kennen als Haat zaaier(Video).
Meer dan zeventig van de 751 leden van het Europees Parlement uit vijftien landen, onder wie de (Duitse) leider van de christen-democraten, roepen de Haatzaaiende racist, xenofoob, seksist Übermensch Dijsselbloem demissionair PvdA VVD minister in een brief op zijn excuses aan te bieden en dan op te stappen. En wij roepen de ‘VVD-Pedo-Justitie’ op om Dijsselbloem te vervolgen wegens Haat zaaien en discriminatie jegens (Video) de kaal gelukte Oostblok landen en Ierland, Italië, Spanje en Griekenland.  Dijsselbloem bralde vorige week in een dr.Goebbels interview dat „ik niet al mijn geld aan drank en vrouwen (’Schnaps und Frauen’) kan uitgeven om daarna om hulp te vragen.” Hij doelde op de begrotingsdiscipline die alle eurolanden moeten opbrengen, maar in Zuid-Europa werd de opmerking terecht opgevat als Haat zaaien en discriminatie naar hen. Dijsselbloem was niet eens dronken kunt u nagedaan wat een psychopaat het is.

Wie ontslaat de arbeiders verrader ‘Mr-Euro Dijsselbloem’( Video).
Toen hij de dag erna hier in het EU-parlement op werd aangevallen door onder anderen de leider van de sociaaldemocraten, weigerde hij zijn woorden in te trekken. Daarna eiste de Portugese premier Antonio Costa zijn ontslag als eurogroepvoorzitter loopjongen van Merkel. Hij is een „racist, xenofoob, seksist en Übermensch ” die er aan voorbij gaat dat miljoenen mensen dagelijks lijden onder de armoedegrens in onze landen en in zijn eigen land, aldus Costa.

Schizofrene-Mr.”EURO”-Dijsselbloem’: verhoog(PvdA) en verlaag(VVD) belasting bedrijven(Video).
Volgens eigen zeggen, vrijdag in Rome, heeft de VVD premier ‘Pinoccio Rutte’ (Video)met Costa gebeld om de rel te sussen wat dus een leugen is (Video). De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ kwam daarop met een laffe verklaring waarin hij bralde te betreuren dat aanstoot is genomen aan zijn opmerking in het Neo Nazi Duits. Hij wees ook op zijn „Nederlandse-VOC- directheid”, die niet altijd wordt gewaardeerd en begrepen(kuch). De vuile laffe arbeiders verrader! In de brief schrijven de parlementariërs dat zijn opmerkingen seksistisch zijn en „ondubbelzinnig discriminerend en beledigend” voor verschillende EU-landen. Over de Nederlandse directheid zeggen ze dat „de calvinistische cultuur niets te maken heeft met minachting voor andere mensen en dat Dijsselbloem een laffe psychopaat is die zich er nu met wat goedkoop gebral probeert uit de draaien en de mentaliteit heeft van de Nederlandse ‘VOC-Elite’ .”