( van onze Royal Taxfree redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koning ontvangt President van Argentinië als dank voor het vasthouden van Poch(Video) in helse cel.
Is Taxfree ‘Graai King Willem’ een ‘Ultra-Rijke -Psycho’ of gewoon aarstbrutaal en tegelijkertijd oerdom? Koning Willem-Alexander heeft maandagavond in sterke bewoordingen stelling genomen tegen de tijd van ‘Elite-terreur’ en dictatuur in Argentinië naar niet van zijn schoonvader Zorreguieta. En het feit dat tot vandaag de dag de onschuldig Julian Poch zucht in een verschrikkelijke Argentijnse cel voor hem en zijn ‘Queen Exotica Maxima’. Dat deed hij tijdens zijn ‘Psycho-toespraak’ die goed gekeurd was door zijn ‘Hofnar Rutte’ bij het gratis staatsbanket kosten 100 duizend euro) ter ere van het staatsbezoek van de Argentijnse president. Voorafgaande aan het decadente staatsbanket moesten de ‘Schandknapen- Mariniers’(Video)  opdraven op de Dam voor een erewacht toen de Argentijnse President Elite-Gangster een gratis krans legde bij de slachtoffers van zijn en King Willem hun ‘Elite- moordende en plunderde Klasse'(Video).

De King en zijn ‘gabber in crime’ de President werden uitgejouwd op de Dam(Video) voor Moordenaars en Maffia door wat op grote afstand gehouden demonstranten uit Argentinië en ‘Wakkere -NL burgers’. En dat werd uiteraard niet uitgezonden bij de ‘Royal Staat-NOS ‘en ‘RTL Royal-Riool- Boulevard’.

President Mauricio Macri. “Een betere wereld begint bij de Oranjes”, die nu weer op uw kosten met peperdure vakantie in Zwitserland zijn(Video)
De aartsbrutale King Willem misbruikte  het beladen ’nunca más’ om te onderstrepen dat de les van de grimmige jaren duidelijk was: ’nooit meer (worden betrapt)’. Wij dragen de geschiedenis met ons mee en zijn het levens bewijs dat de echte daders, zoals wij nooit worden vervolgd voor de misdaden tegen de menselijkheid, ieder van onze Klasse ontsnapt dat op zijn eigen wijze. Zovelen voelen nog dagelijks de littekens die zijn ontstaan in tijden van onze dictatuur en terreur die onze ‘Elite-Gangster-klasse’ veroorzaakt in de wereld . In uw land en het mijne is die bittere strijdt nog niet zo lang voorbij en nog steeds gaande. Slechts één generatie terug werden duizenden het slachtoffer van vervolging en geweld en werden mensenrechten toen en nu met voeten getreden en een van de daders die nooit is vervolg is mijn heuse eigen schoonvader en mij Opa”, aldus de koning. Nunca más’ was de titel van het rapport van de nationale commissie die in de jaren na de Argentijnse junta (1976-1983) onderzoek deed naar de gewelddaden, terreur en de vermiste personen. Het was een uitdrukking die ook in de processen tegen leden van de junta en bij andere rechtszaken keer op keer werd gebruikt tegen de kleine daders. King Willem bralde van de economische stormen die de extreem kaal geplukte Argentinië ‘Jan met de Pet’ de laatste jaren heeft doorstaan net als de Nederlandse ‘Jan met de Pet’.  En hij gaf zijn ‘Tafel-Psycho-rede’ ook een persoonlijke noot. „Argentinië is een temperamentvol corrupt land waar de ‘Nazi-schoonfamilie’ met hulp van NSB-er Luns(Video) van mijn Opa ‘Nazi Prins Bernhard (Video)’ na de Tweede Wereld oorlog een goed heen komen heeft gevonden bij de machtgevers, net zoals ook wij nu daar een villa hebben als wij weer eens de benen moeten nemen zoals mijn Oma Juliana en haar moeder(Video) .

Een land dat mij bovendien het mooist mogelijke geschenk gaf; mijn vrouw, onze Nederlandse ‘Reis–koningin’(Video) en die gaf mij weer mijn oudste dochter, maar nu al wel de jongste en grootste Zakkenvuller(Video) in de Wereld Prinses Amalia( 4000,- euro Taxfree per dag)”. Na zijn waanzinnige ‘bral-rede’ barste de Staats-NOS ploeg samen met de RTL-Riool Boulevard ploeg uit een daverend applaus met keiharde kreten ‘Leve onze King,’ dat zelfs bij de King enige schaamte te weeg bracht.