(van onze VVD, CDA, D66 en GroenLinks Zorgripper redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Demissionair VVD minister Gangsterin Edith Schippers aka“de Zorgripper” gaat verder met het begeleiden van de ‘Kabinet-Rutte-formatie’.
De afgelopen weken polste de gewetenloze VVD-politica al als verkenner politieke partijen over hun trek om in een Kabinet van Rutte te stappen met als motto” Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) en laat de armen zand vreten(Video). Zoals het er nu naar uitziet wordt de Zorgripper ook informateur, melden bronnen aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, terwijl zij thuis hoort in de cel.

‘Pinoccio Rutte’: Laffe Buma en Pechthold duiken weg (Video).

‘Populist Klaver'(Video) van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne ‘Landverrader Rutte'(Video).
Een tweede’ Informateur- Rat in pak’ komt er naar alle waarschijnlijkheid niet. Vorige week dinsdag heeft die optie wel op tafel gelegen, zo wordt gemeld. ‘Witwas-GroenLinks’(Video) van de ‘VVD-Boy Klaver ‘heeft er nog even over getwijfeld, maar uiteindelijk zagen alle Populistische politieke partijen die deze week verder onderhandelen over een nieuw misdadig ‘Pluk de armen en ziek kaal Kabinet Rutte’ daar de meerwaarde niet van in. Morgen overhandigt Schippers haar eindverslag over de verkenningsronde aan voorzitter van de Tweede Kamer ‘Mocro Spion Khadija Arib(Video)’ van het splinterpartijtje de PvdA-hoertjes. Vorige week werd al bekend dat de volgende fase nu ingaat met vier partijen: VVD-misdaadgroep, ‘CDA -Mega-Drug lab’(Video) , ‘D66- Yuppie Fascisten’ en ‘Witwas-GroenLinks’.Of deze vier er met elkaar uitkomen is nog maar zeer de vraag. Bij zowel de VVD Gangsters als de ‘Nep en Fop Christen’ van het CDA klinken grote bezwaren tegen politieke samenwerking met GroenLinks. De vergroenende plannen van de partij van ‘Boy Jesse Klaver’ kosten burgers en bedrijven een fortuin, klinkt het bij de ‘Bloed aan de paal Kapitalisten liberalen’ en de ‘Duivelse -christendemocraten’. Ook schuurt het stevig op de terreinen van nivelleren (laat de Rijken rijker worden), migratie (Vol=Vol)(Video) en militaire missies( Wapenhandel). Een kabinet met daarin CU in plaats van GroenLinks, vormt ook een politieke meerderheid. Daar geven volgens de ‘fake- opiniepeiler’ Maurice de Hond(Video) op dit moment meer (hersendoden) mensen (43 procent) de voorkeur aan dan de variant met daarin GroenLinks (37 procent).  Dinsdag debatteert bralt de Tweede Kamer over het eindrapport van de altijd liegende ‘Zorgripper Schippers’. De verwachting is dat de VVD-politica Gangsterin tijdens dit ‘gebral-debat’ door de parlementariërs officieel tot laat de armen zand vreten informateur wordt benoemd, want dat zij de Zorg heeft geript kan de meerderheid in de Tweede Kamer niets schelen. Waarom wordt trouwens nooit de Partij van de Dieren genoemd in deze fase, gezien het feit dat zij meer Kamerzetels hebben dan de CU en echt opkomt voor het welzijn voor de dieren, mensen en het Klimaat(Video)?