( van onze Royal Taxfree redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Argentijnse ‘spookambtenaren’ gaan de straat op behalve ‘Spook-zusje Maxima’ en ‘spookgevangenen Poch’(Video).
Wat u vandaag niet ziet bij de ‘Royal Staats-NOS’ en zijn college ‘Royal- RTL-Riool Boulevard’. Koning Willem-Alexander en zijn ‘Queen Exotica Máxima’ verwelkomen maandagmorgen bij het Koninklijk Paleis in Amsterdam officieel de Argentijnse president Boef Mauricio Macri en zijn echtgenote Callgirl Juliana Awada. Die zijn zaterdag op Schiphol aangekomen voor een staatsbezoek aan Nederland. De kosten worden beraamd op rond de 1 miljoen euro die betaald worden door ‘Jan met de Pet’
( hij heeft geen keus).

Verontwaardiging in Duitsland over kostbare ‘Nazi-mantel’ Máxima en ‘Natte Doos’ van Ploumen (Video)

Koning Willem Alexander ‘Kerst-Kleuter-preek’(Video) vanuit Argentinië en toch uit Wassenaar.
Macri heeft een volgepakt programma waarin uitbreiding van de ‘Rat in pak handel’ en bevordering van de economische samenwerking belangrijke bestanddelen vormen, zoals het in de cel houden van de onschuldige Poch. In de Beurs van Berlage wordt maandagmiddag door beide Graai-paren een deel van een Rat in pak Argentijns-Nederlands zakenforum bijgewoond. Dinsdag gaat de president naar de haven van onleefbaar Rotterdam van de PvdA ‘VVD-Moordenaar Aboutaleb ‘(Video). En heeft hij gesprekken aan het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”, onder andere met demissionair minister-presiden de ‘hofnar Rutte’ van King Willem.

 

‘Graai-Zusje’ van ‘Queen Exotica Máxima’ in opspraak in Argentinië. Rutte barst uit in het lachen!(Video)
‘Queen Exotica Máxima’ heeft de in 2015 aangetreden Macri al een aantal keren duister ontmoet om haar zusje een Graaibaantje te bezorgen en garantie te krijgen dat haar vader niet vervolgd gaat worden voor Oorlogsmisdaden en Poch blijft vast zitten in de cel tot hij sterft. De Taxfree ‘Graai- King Willem ‘die maakte met hen kennis tijdens de kerstvakantie in Patagonië. Volgens Argentijnse Staatsmedia kan de duistere relatie tussen Máxima en Macri helpen bij het openen van deuren bij het ‘Nederlandse-VOC- bedrijfsleven’ als zwijggeld.