(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Turken Amsterdam voelen zich geïntimideerd door folders en nu horen wij de Dutch ‘Gay- Adminraal de Ruyter’ (Video) met geen piep.
En dat is logisch want de Afrikaanse ‘Nep en Fop Verzieking’s’ ‘buit(Video) is binnen! Turkse kiezers in Amsterdam-Noord hebben donderdag tientallen folders over het komende ‘Dictator- referendum’ door hun brievenbussen gekregen en ze voelen zich erdoor terecht geïntimideerd.

Erdogan-House of Cards geslaagd:Rutte en zijn Ratten in Pak Dolblij.

„Ik vind het heel intimiderend, want ik ben geen voorstander van Erdogan en zijn Grijze Wolven. Zijn’ Sultan-ideeën’ bevallen me niet en ik wil geen dictatuur. Ze moeten die campagne maar in hun eigen Ottomaanse Rijk voeren en ons met rust laten”, zegt een vrouw tegen AT5 en de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-Salto-TV . Een ander zegt dat het „erg riskant” is om campagne tegen ‘Maffiaboss Erdogan’ te voeren.Een bewoonster zag een paar folders in haar brievenbus en een paar in de rand van de voordeur en dacht eerst dat zij werd afgeperst door de Grijze Wolven van Erdogan. „Ik denk dat ze alleen bij ‘Neder-Turkse’ mensen zijn bezorgd en dat ze daarvoor gekeken hebben naar de naamplaatjes bij de brievenbussen en ik voel mij echt in de steek gelaten door Rutte en zijn ‘Mocro- Sheriff- Aboutaleb'(Video) .”‘