(door Rob Brockhus)

AMSTERDAM-NOIR-Bij navraag vinden enkele personen het een goed idee om een video te maken van een dozijn echte slachtoffers van het rechtssysteem; en dat bij Omroep Salto en De Stem van de Straat publiek te maken (ca. 200.000 kijkers per week). Die video wordt een samenstel van korte fragmenten waarin de genodigden ca. vijf minuten of korter hun klacht kunnen voorleggen, met verwijzing naar de bewijzen die op het internet bij henzelf of bij de SDN gepubliceerd staan. Ik wil dat op korte termijn realiseren, waarbij los van de afspraken op een gekozen dag de achtergrond dezelfde zal zijn. Ik stel voor om dat te doen in het restaurant van Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Vanaf het centraal  station in Amsterdam met twee tramhaltes te bereiken. Laat weten wie wil en kan. Iedereen weet dat een aanval op het rechtsapparaat een bijna ondoenlijke zaak is omdat de media en de politiek doodsbang is de eigen kop te verliezen.

Uitnodiging voor op video aanklagen van de rechterlijke macht wegens corruptie, belangenverstrengeling en machtsmisbruik; mede door hetontbreken van een Grondwettelijk Hof en art. 120 van de Grondwet.Tien deskundige slachtoffers van dwalende rechtspraak uitgenodigd.Aangezien media en parlement grof nalatig zijn doen wij het nu zelf.Meld je aan op sdn@live.nl en ook per 035-5268153 / 06-17125374

De TV-uitzending bij Omroep Salto op 9 maart 2017.

 

De waanzin van wurgboetes bij de onmogelijkheid om zorgpremie of boetes te betalen.

Wie gaf opdracht om in strijd met ‘t internationaal recht de minister van Familiezaken toegang tot haar ambassade te weigeren?
Elke politieman weet dat een dergelijke opdracht strijdig is met het internationaal recht, en dus een flagrante schending daarvan.
Mocht blijken dat vanuit de regering van Rutte die instructie is gegeven dan is dat een heldere vervalsing van de verkiezingsstrijd
De vraag is: Hoeveel zetels heeft de VVD daardoor kunnen behouden, wat tussen vijf en tien kan liggen, gezien de peiling van 30%
Is ‘n dergelijke beïnvloeding van ‘t kiezersgedrag strijdig met de vrije keuze, gezien de reactie van de burger t.a.v. hun held Rutte?

Zou zonder deze ‘move’ het verlies van de VVD niet net zo groot zijn geweest als die voor de PvdA? En de verkiezingen ongeldig?
Alle andere partijen behalve die van VVD, PvdA en SP, hebben gigantisch gewonnen met de stortbui aan zetels vanuit de coalitie
Zonder die tsunami van onrechtmatig behouden zetels voor de VVD zou de euforie veel groter geweest zijn versus de oligarchie!

Aan alle politieke partijen die zeggen het volk te vertegenwoordigen op ambtseed.
Wie van u durft alsnog de geldpolitiek in discussie te brengen? En natuurlijk over het bij Omroep Salto uitgezonden programma “De Stem van de Straat” over bewijsbare corruptie bij de rechterlijke macht. Natuurlijk is er nog veel meer politieke en juridische zwendel in ons land, waarover politici een de meeste media heel diep zwijgen. Want het inkomen hangt af van het de andere kant uit kijken, zoals gebruikelijk. Fractiediscipline is daar een effectief onderdeel van. Jammer genoeg kunnen we redacties van gecensureerde media niet met verkiezingen naar huis sturen. Alleen de sociale media en vrije lokale zenders kunnen een klein beetje rotzooi trappen tegen het bastion van corruptie en belangenverstrengeling. Ik stuur dus aan alle politieke partijen het verzoek om de dodelijke rechtspraak van ca. 485 mensen per jaar als aandeel in de ca. 1900 zelfdodingen per jaar eindelijk aan de orde te stellen. Lees daarom mijn oude inspanning om de democratie met inspraak van de burger in het parlement als innovatie van de politiek te effectueren. De tv-opname van de Stem van de Straat zal volgende week ook op Youtube permanent zichtbaar zijn met prangende vragen aan volksvertegenwoordigers en journalisten.

 Dag Lodewijk Asscher, ja een grote teleurstelling voor de PvdA. Maar die hebben jullie zelf veroorzaakt door de belangen van de jeugd niet in beeld te brengen. Welke angst hadden jullie om een geldpolitiek onderwerp in discussie te brengen?Te laat? Henk Krol attendeerde op een aankomend probleem m.b.t. de pensioenpotten van ca. € 1400 miljard. Want er zijn geen erfgenamen die recht hebben op de nalatenschap van de pensioenspaarders. Staatssecretaris Jetta Klijnsma, opperde dat de collectieve pensioenfondsen genationaliseerd moeten worden. Nationalisatie is de oplossing voor het pensioen voor de jeugd zonder dat zij moeten sparen, want dat hebben hun ouders al gedaan. Wil je weten waarom de journalisten en politici zwijgen over pensioen voor jouw kinderen? Wie zal 1400 miljard euro erven? Uw eigen kinderen? Op Salto vragen wij ook u om lastige en ongewenste vragen te stellen aan de media en de lijsttrekkers! Zie: www.sdnl.nl. VVD en CDA willen korten op huursubsidie, zorgsubsidie en het vakantiegeld afpakken. Al gestemd?Weet u al hoeveel rendement de pensioenfondsen nu per jaar maken? Nee? € 98 miljard. De groei gaat gewoon door, zonder doelstelling of bestemming.Nu na de verkiezingen van 15 maart gaan we het hebben over de corruptie bij de rechtspraak in ons land. Opvallend genoeg heeft geen van de politieke partijen en lijsttrekkers het gehad over de dodelijke slachtoffers van de rechtspraak, waardoor per jaar ca. 485 personen zelfmoord plegen om te ontsnappen aan de terreur van Justitie, de meedogenloze rechterlijke macht, plunderende deurwaarders en ander juridisch gespuis dat het leven van meestal verpauperde burgers ondraaglijk maakt. Dus gaan wij, Rob Brockhus van de Sociale Databank Nederland en ir. Ruud Rietveld als slachtoffer van overheidscorruptie met Steve Brown praten over hoe we de zwendel in het rechtssysteem kunnen aanpakken. Bij de verkiezingen is dit dodelijke onderwerp zorgvuldig buiten de openbare discussie gehouden, zoals iedereen kan vaststellen. Daarom vragen wij slachtoffers met ervaring om zich te melden bij de redactie van Amsterdam Noir op: https://twitter.com/bystevebrown en volksnieuwsuitamsterdamnoir@gmail.com. De studio van Omroep Salto is te bezoeken: Piet Heinkade 179, in Pakhuis De Zwijger op afspraak.M.v.g.

Rob Brockhus (redacteur SDNL)Westkade 2271273 RJ HuizenTel.: 035-5268153Mail: sdn@planet.nlWeb: www.sdnl.nl