(van onze ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- De Gevestigde Orde partijen in de EU zijn corrupt tot op het bot en dat weet zo langzamerhand iedereen, behalve de Staats-NOS en omroepen(kuch) (Onderdeel NPO, 900 miljoen euro subsidie per jaar). De één na de andere  EU Politicus wordt betrapt op corruptie en Witwassen(Video). De Franse minister van Binnenlandse Corrupte Zaken Bruno Le Roux is dinsdag opgestapt, maar hoort thuis in de cel. Hij gaf toe dat hij zijn twee aarts verwende dochters die alles kregen wat zij wilde tijdens hun zomervakanties aan een ‘Nep-baantje’ als parlementair medewerkster had geholpen. Tegelijk ontkende hij elk illegaal handelen in deze zaak en behoudt zijn riante salaris( Franse Luxe Wachtgeld).

Het schandaligste voorbeeld van een ‘Nep -Baan’  in de EU is die van Prinses Amalia(Video) die van vanaf haar 18de  1,5 miljoen euro Taxfree per jaar vangt.

Het zeldzame eerlijke gedeelte van Justitie was al een vooronderzoek begonnen naar de Nep-bijbaantjes en wordt nu systematisch bedreigd met ontslag. Le Roux had voor de televisie bevestigd dat hij ze allebei ’s zomers had aangesteld als Nep-assistent toen hij nog parlementslid was, want  hij kon niet normaal  leven van een salaris van dik over de 100 duizend euro per jaar
( krijgt 13.500 euro  per maand ). Le Roux:” Ik ben geen “Labbenkakken” die met zijn hongerkinderen  van 1000,- euro per maand moet rondkomen” Het verrotte arbeiders verraders Kabinet van de Franse president Hollande liet weten tijdens dat zij zijn twee (schaam)-haren liet knippen (kosten 10,000 euro per maand(Video)) dat de 39-jarige ‘Nep en Fop socialist Matthias Fekl’ is benoemd tot opvolger van Le Roux. De ‘Rat in pak Fekl’ was eerder ‘werkzaam’ bij het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken, waar hij als staatssecretaris was belast met Buitenlandse Handel met in hoofdzaak Afrikaanse Dictators.

 

‘Beierse-incest-familiepolitiek’ lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.
Het vergeven van baantjes binnen de ‘Elite-familiekringen’ is momenteel een heet hangijzer in de Franse corrupte politiek, maar nog niet in Nederland alwaar de corrupte ‘Banen-Carrousel’ van kracht is. Deze corrupte ‘Nep-banen-misdaad’ vindt zijn oorsprong in ‘Beierse-incest-banen- Carrousel’. De extreme corrupte Republikeinse presidentskandidaat François Fillon wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben ingehuurd als ‘Nep-assistent’, zonder dat ze ooit iets uitvoerde. Ook de verwende ‘Yuppie-kinderen’ met fascistische D66- trekjes(Video) van de oud-premier kregen fictieve Graai-baantjes, terwijl hij als rechtse Rakker zwaar bezuinigde( ander woord voor beroven) op de werklozen, zieken en bejaarden.Fillon zweert bij de lijfspreuk van Rutte:” Laat de armen zand vreten”(Video).