(van onze Internationale Misdaadbanken redactie)

AMSTERDAM-NOIR-The Netherlands from Rutte is third in Oxfam’s tax haven league.Godfathers Rabobank Moordenaars en Drugsgeld Witwassers(Video) met als alibi Dijsselbloem.
Gisteren berichten de Staats-NOS nog trots dat Nederland op de zevende plaats staat van de gelukkigste landen ter wereld(Video)en één van de reden is dat Nederland feestelijk op NO.3 staat van de lijst van de Happy Rat in pak Witwas-landen in de wereld. Bij een wereldwijd netwerk voor het witwassen van Bloedgeld van de Happy Russische, Mexicaanse en Koninklijke criminelen zijn vele grote Misdaadbanken zoals de ‘Tulpen-Maffia Rabo’(Video) betrokken en er is niemand gearresteerd meldt the Guardian niet tot zijn eigen schrik. De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ heeft zich gehaast (Video) om de Britse Bankier-gangster gerust (happy) te stellen en is zelf inmiddels happy  lid geworden op advies van de ‘zieke’ Plasterk (Video) van de ‘Witwas-VVD-misdaadgroep’. Hij wil Minister van financiën voor de Ultra-Rijken en hun Bankier-gangsters blijven onder ‘Pinoccio Rutte’ en Taxfree-‘Graai-King Willem’. ‘Hofnar Rutte’ van King Willem en hun Staats-NOS ook happy.

Media-Maffia-magnaat ‘NRC en Nieuw Amsterdam-Katvanger‘ van de Russische Maffia Derk Sauer weg bij Sanoma in Rusland. 

‘VVD Rat Wiebes’ jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de ‘Royal- Ultra-rijken’ uit de Panama Papers.
De ‘Nep en Fop Elitaire Britse krant’ the Guardian baseert zich op documenten van een groep samenwerkende corrupte onderzoeksjournalisten, de selectieve Organized Crime & Corruption Reporting Project (OCCRP). Deze groep is niet verbonden aan de Corporate Crime Reporter. Dezelfde groep publiceerde ook de Panama Papers waar ook de happy Koninklijke familie en de even niet zo happy GroenLinks ‘Witwasser Maya van der Steenhoven’ (Video) en ‘Maffiaboss Porosjenko’ heel summier in staan, maar amper één Amerikaanse Ultra-rijke Elite-gangster. Uit de bestanden blijken dat tussen 2010 en 2014 via ongeveer 70.000 transacties ten minste $20 miljard vanuit Rusland werd witgewassen via accounts van buitenlandse Misdaadbanken. Veel van het zwarte bloed-poen ging langs de ‘VVD-Witwas Zuidas’ ,maar dat wordt niet vermeld in the Guardian. Dus everybody happy van de Westers Elite-gangsters met het ‘Nep en Fop artikel’ van the Guardian.

Russische Maffia ‘Witwas-Vod-NRC’ waarschuwt met hysterische verlopen Jan Meeus(Video) het Volk voor de ‘Monsters’ Holleeder en Wilders.
De geldstromen worden gelinkt aan een netwerk genaamd ‘Global Laundromat’ ofwel de happy ‘wereldwijde wasmachine’. Volgens the happy Guardian werd de grote Britse Misdaadbank HSBC gebruikt voor 545 miljoen dollar via een tak van de bank in Hong Kong. Ook ING misdaadgroep NV wordt genoemd, 2,4 miljoen dollar zou via de ING zijn witgewassen. Ook the Amsterdam Trade Misdaad Bank wordt volgens de onderzoekers genoemd.Grote sommen geld gingen via Britse en Amerikaanse Misdaadbanken. Volgens de OCCRP zijn de grootste bedragen witgewassen via de Danske Misdaad Bank (Denemarken, $1,2 miljard) en de Misdaad Bank of China (ruim 700 miljoen). Een belangrijk tussenstation bij die transacties zou een Moldavische Misdaadbank zijn, om later geld naar Misdaadbanken en brievenbusfirma’s (van o.a. de Amsterdamse Zuid-as te sluizen, niet vermeld door the Guardain), aldus the Guardian. Pikant is dat zelfs de Uitgeverij Nieuw Amsterdam ( witwasperoject van de Russiche Maffia) en NRC linken heeft middels Katvanger Dirk Suaer met de Russische Maffia, maar dat meld the Guardain uiteraard niet. Volgens de OCCRP zijn 500 mensen verdacht van betrokkenheid, waaronder bankier-gangsters en medewerkers van de Russische geheime dienst. Ook zou Igor Poetin, een neef van de Rusissche president, een rol spelen in de fraude, vanaf een Misdaadbank in Moskou. Over wie er allemaal voor de ‘Taxfree-Koninklijke familie ‘betrokken zijn bij het al God mag weten hoe lang witwassen van hun VOC- en Shell bloed-miljarden zwijgt the Guardian als het graf.

 

Het Binnenhof staat inmiddels wereldwijd bij de Witwas ‘Elite-gangster bekent als hun Happy Misdaadcentrum van de VVD ‘Gay Crime King Rutte’, maar ook daar zwijgt the Guardian en zijn kielzog hele NL Gevestigde Orde pers over als het graf: