(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘PvdA IJdeltuit Plastrek‘ stelt Kiezers bedrog voor.
De PvdA heeft terecht de grootste verkiezingsnederlaag uit de Nederlandse politieke geschiedenis geleden. De Arbeider-verraders partij kwam uit op 9 zetels, een verlies van 29. De PvdA-Hoertjes hebben niet alleen de arbeiders verraden door voor de VVD-misdaadgroep van ‘‘Pinoccio Rutte’ (Video) 4 jaar lang misdadige hand en spandienst te verrichten, maar verraden nu zelfs hun eigen partij. Plaatse recentelijk een PvdA ‘Judas-Burgemeester Schneiders’ (Video) een advertentie( betaald uit ze zwarte ‘Verkiezing-kas’ van de VVD) in de krant net voor de Verkiezingen dat hij op de VVD-misdaadgroep ging stemmen roept nu ‘Judas-Plasterk’ de ’PvdA-Kamerleden op om over te lopen naar GroenLinks,Houzee!  En dat laatste is Kiezers bedrog, want deze (domme) Kiezers hebben op de PvdA gestemd en niet op ‘Nep en Fop GroenLinks’. Plasterk:” Ik heb op ‘ Yes we can Boy Klaver'(Video) gestemd. Plasterk maakt hiermee de Verkiezingen tot ‘Afrikaans  Nep en Fop'(Video). De Kiezer dacht op de PvdA te stemmen en nu hebben zij opeens als het aan Plasterk ligt op GroenLinks gestemd.

‘Zieke’ Plasterk(Video) keert niet terug op ‘PvdA-hoeren-kandidatenlijst’.

De negen resterende PvdA-Kamerleden Hoertjes moeten overstappen naar de fractie van GroenLinks. Daarvoor pleit demissionair minister Plasterk in een ingezonden brief in zijn bejaarden op één haar na failliete “GOODMENSEN” Clubblad De Volkskrant. Pikant is dat de ‘VVD-Moordenaar’ van onleefbaar Rotterdam Aboutaleb op hedendaad betrapt was(Video) dat hij stiekem op zich zelf heeft gestemd wat verboden is. Waarom adviseert Plasterk GroenLinks, D66 en het CDA zich niet op te heffen en aan te sluiten bij de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’?

Niet GroenLinks maar SP is de grootste partij op ‘Links’.( Links(=mensenrechten) bestaat niet meer,behoudens de Partij voor de Dieren en de SP)

Zo kan uiteindelijk een brede linkse Linke Gevestigde Orde partij ontstaan, bralt de PvdA-bewindsman in zijn bejaarden krant, die een aankondiging van het ‘Judas-Bral-opiniestuk’ plaatste op de voorpagina. Het liefst moet de SP zich er ook bij aansluiten, aldus de AIVD Boss(Video) en minister van Corrupte Binnenlandse Zaken. Waarom kiest deze PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’ voor de ‘VVD Boy Klaver ‘(Video) en niet voor de SP die immers de grootste partij is op ‘Links’? Vrijdag kondigde eindelijk de dronkenlap PvdA-voorzitter ‘Showbizz -arbeiders Spekman’ zijn terugtreden in oktober aan en dat hij lid ging worden van de SGP en een drinkenbroeders klooster in gaat. Partijleider en ‘Lood om Oud IJzer lijsttrekker Asscher’(Video)mag aanblijven Op een Geestelijk gestoorde ledenraadpleging zaterdag werd duidelijk dat de PvdA in ieder geval niet gaat meeregeren. Plasterk keert niet meer terug in de Kamer en gaat voor de rest van zijn verrotte leven rentenieren samen met zijn ‘gabber in crime’  ‘Imam Samsom’ en 29 ex Kamerleden Hoertjes in het Luxe Wachtgeld. Deze corrupte meedogenloze Lieden van de PvdA en hun ex Bazen de VVD horen thuis in een Tbs-kliniek of beter nog in de cel en niet in het Luxe Wachtgeld voor al het leed dat zij de afgelopen 4 jaar de massa hebben aangedaan.

Opmerking: Schokkend zie vanavond bij de Stem vd Straat-SaltoTV  hoe de ‘Rabo- Tulpen-Maffia’ met  o.a. VVD Top ‘Gangsterin Uber Kroes ‘straffeloos 100 miljoen fraudeert en een slachtoffers radeloos en rechteloos achterlaat: