(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Soms verschijnen er berichten in de ‘Mainstream Maffia- media’ dat zelfs wij onze ogen niet kunnen geloven en die veel verder gaan dan Fake-News. Zij zijn absurd zo publiceert de Staats-NOS vandaag twee berichten dat NL behoort tot de tien landen waar de mensen zich het gelukkigst voelen en tegelijkertijd dat de Gemeenten met Amerikaanse gebakkenlucht armoede bestrijding komen. Tientallen gemeenten in Nederland hebben interesse in een nieuwe ‘Gebakkenlucht-methode’ voor armoedebestrijding: ‘Mobility-Nep en Fop-Mentoring’. De gedachte achter deze in de VS succesvolle hersenspoel aanpak is dat de weg om blijvend uit armoede te komen, begint met het wegnemen van stress en niet de oorzaken van de armoede. Is dat mogelijk in de “Straf de Arme maatschappij” van Rutte&Co? Is dat geen contradictie? U bent straatarm, maar maak u niet druk. U dreigt u huis uit te worden gezet met uw kinderen(Video), maar maak u niet druk-geen stress. U dreigt afgesloten te worden van water,gas en licht, maar maak u niet druk-geen stress.U staat wekelijks in de rij bij de mensonterende Voedselbanken, maar schaam u niet, geen stress, maar geniet ervan. U heeft geen geld voor kleren en soms zelfs geen eten voor uw kinderen, maar maak u niet druk, ‘slaap zacht’, geen stress.

Arme bejaarde zoekt naar Voedsel zonder stress na de ‘Mobility-Nep en Fop-Mentoring’ cursus:

‘Doe Normaal Rutte’: lange rijen voor de Voedselbanken doen mij en de PvdA niets.
De corrupte gemeenste Alphen aan den Rijn heeft de primeur en is happy en ontkend aan de LSD te zitten. “We kennen allemaal de hamstertjes die in hun eigen molentje blijven rondlopen en daarna dood neervalt”, bralt de gelukkige ‘Mafdaai Nardy Beckers’ van de gemeente. “Zo gaat het ook bij de kaal geplukte mensen die wij proberen te helpen met gebakkenlucht. “Het lukt meestal niet om mensen met voortdurende geldzorgen blijvend uit de financiële ellende te krijgen, want dat is nou eenmaal het gevolg van het niets ontziende Kapitalistisme van Rutte en zijn Kliek. Zo wil Rutte de arme zand laten vreten(Video) en dan gaan wij er voor zogen dat zij dat zonder stress doen en rustig dood gaan van de honger”. Het enthousiasme over Mobility Mentoring bij de corrupte gemeenten en hulpinstanties komt voort uit frustratie over de huidige uitgangspunten voor (a)sociaal beleid: zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid met o,oo euro in je zak en soms als Dak en Thuisloze. Dat beleid boekt geen blijvend resultaat.

Bejaarde Dak en Thuisloze bedelt na volgen ‘Mobility-Nep en Fop-Mentoring’ cursus zonder stress om geld voor overnachting.

 

De schuldenproblematiek is niet meer beheersbaar, ondanks de economische opleving voor de Ratten in pak(Video). Eén tot anderhalf miljoen huishoudens hebben risicovolle of problematische schulden. Maar die zijn natuurlijk dankzij het gebakkenlucht project uit de US, alwaar 60 miljoen arme sloebers al jaren aan de Foodstamps zitten ook happy,niet dan? Nederland staat op de zesde plaats van de lijst van gelukkigste landen ter wereld(Kuch). Doorslag voor die zesde plaast was de inbreng van de Royaal Ducht ‘Taxfree Koninklijke–Family’(Video) met zijn ‘Hofnar Rutte’ en hun extreem happy aanhang de ‘Gevestigde Orde-Graai en Naai-kliek’. We zijn daarmee een plaatsje gestegen, ten koste van Canada. Het gelukkigst zijn de Noren, staat in het ‘World Happiness -LSD-Report’ 2017. Waarvan bekend is dat de samenstellers allemaal zwaar aan de LSD zitten en extreem corrupt zijn. Maar goed de LSD moet ook betaald worden voor everybody Happy!

‘Taxfree-King Willem’&Kliek heeft geen stress zonder het volgen van de Mobility-Nep en Fop-Mentoring’  cursus:, maar bezorgt wel de Griekse Jan met de Pet stress: