(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het aantal NL Dak en thuislozen ligt al meer dan een kwart eeuw rond de 40 duizend en is door de Heersende Klasse van de Kliek van Rutte als een vast gegeven gekwalificeerd.
Die arme sloebers liggen op straat en kunnen daar blijven rotten. Alleen rond Kerst is er aandacht voor deze  mensonterende arme sloebers groep en worden zij misbruikt door o.a. de commerciële ‘Media Maffia’ met ranzige types als de ‘Allround BN-Hoer Beau van Erven Dorens’ (Video) en de ‘Criminele -Burgemeesters'(Video). De wachttijd voor ‘Jan met de Pet’ in Amsterdam voor een sociale huur woning is 17 jaar voor de gewone man en vrouw en hun kinderen.

Opzettelijke Grote gebreken bij toelating ‘Oliedollar-vluchtelingen’ komt ‘COA-misdaadgroep’ goed uit(Video).

Maar door de komst van asielzoekers ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ laten gemeenten veel goedkope sociale huurwoningen bouwen. Dat moet lange wachtlijsten van 17 jaar die gelden voor de Nederlanders voorkomen voor de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’.

Geen Kind aan de kant:’VVD-Mensenhandelaar-Dijkhoff’(Video) en zijn ‘Imam Samsom’ onder vuur.

Waanzin KabinetRutte&Asscher kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting(Video).
De Staats-NOS (onderdeel NPO 900 miljoen uero per jaar subbie van de Heersende Klasse) vroeg de Misdadige cijfers op bij 130 die discrimineerde gemeenten, die zeiden dat ze meer dan 6000 sociale huurwoningen aan het creëren zijn voor de Vluchtenlinge en niet één voor de Dak en thuislozen en ‘Jan met de Pet’ en zijn kinderen. Er zijn bijna 10.000 statushouders in ‘COA -Winst Centrum-asielzoekerscentra’ die gerund worden door normloze types als de Top VVD-er ‘Onno-Schandkapen-Hoes’(Video).Zij hebben al gehoord dat ze in Nederland mogen blijven, maar hebben nog geen plek om te wonen, maar wel pijn in hun (te Jonge) ‘Jongens- gat’. Als zij een huis hebben, komt er een plek vrij voor nieuwe vluchtelingen die ook allemaal 10.000,- euro inrichting‘s kosten cadeau krijgen geen eigen Zorg-risico hoeven te betalen en gratis naar de tandarts kunnen en wat gratis ‘VVD-Hoes&Rutte-vaseline blikken’ voor hun gat.
Maar het wordt nog erger, want Rutte heeft al aangekondigd dat als hij aan de macht blijft de laagste Klasse wat hem betreft weer zand moet gaan vreten(Video).