(van onze Internationae ‘Mad Dog- Elite- Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gaat de US en NL de tijd van’ Escape form New York’ te gemoed? De muur die de Amerikaanse president Trump wil laten bouwen op de grens met Mexico moet tussen de 5,40 meter en 9,10 meter hoog worden en niet beklimbaar zijn voor arme mensen. De ‘Ultra-Rijken Elite-Gangsters'( bevriende relaties van Trump en King Willem), de Mega-Drugsdealers& Warlords en de Bankier-gansgters hebben altijd vrij reizen. Dat blijkt uit een lijstje vereisten die de ‘Mad Dod Trump’heeft doen uitgaan’.

 King Willem: “Vluchtelingen OK! Slapen in mijn paleizen NEE(Video)!”

Daarbij moet het tot 1,80 meter onder de  muur onmogelijk worden gemaakt om tunnels te graven. Het ‘Mad Dog-Witte Huis’ bestudeerd op dit moment de bouw tekeningen van de Berlijns en Chinese Muur. De ongeveer zevenhonderd bedrijven die interesse hebben getoond om de muur te bouwen, hebben tot 29 maart de tijd om met voorstellen te komen. Het is niet helemaal duidelijk of deze muur nu Mexicanen moet buiten houden of de 60 miljoen arme Amerikanen die aan de Foodstamps zitten binnen te houden. Gezien het feit dat er de laatste jaren meer Mexicanen terug gaan naar Mexico dan de US binnen komen.

Taxfree’ Graai King Willem’ opent feestelijk grootste gevangenis voor zijn ‘Klootjesvolk’ (Video).
Schattingen van de kosten van de muur, die deels uit cement en deels uit andere materialen zal bestaan, gaan tot bijna 20 miljard euro. Het ‘Witte Trump- Huis- Twitter-Palace heeft er over 2017 en 2018 bij elkaar omgerekend een kleine 4 miljard euro voor gereserveerd. Trump heeft in navolging van alles neukende en aan de drugs verslaafde Kennedy’ Ich bin ein Berliner’ getwitterd .‘‘Pinoccio Rutte‘ heeft zijn Boss Trump direct terug getwitterd ‘Ich bin du Berliner bol’!