(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De kersvers verkozen Kamerleden van DENK kunnen straks niet bij staatsgeheime, misdadige,elite informatie van de Heersende Klasse en dat is een teken dat Denk misschien wel meer deugt dat de rest van de extreem rechtse ‘Stiekeme-Gevestigde Orde partijtjes’ . Mede uit vrees voor de opkomst van die partij en haar band met ‘Sultan Erdogan’ en het ‘DENKna Volk’ , had het stiekeme deel van Tweede Kamer al voorzorgsmaatregelen genomen om toegang tot belangrijke ‘Pluk de arme kaal’ en laat ‘Taxfree-King Willem’ en zijn ‘Elite-Gangster kliek’ zijn zakken vullen gegevens te voorkomen. Stel je voor dat Denk en het Volk er achter komen dat de ‘Sultan Erdogan’ ‘Pinoccio Rutte’ aan de ‘Nep en Fop Verzieking ‘s overwinning(Video) heeft geholpen. De deur die bewaakt wordt door de fractie Voorzitster van de altijd liegende VVD-misdaadgroep Zijlstra tot misdadige topgeheimen zit nu echter helemaal dicht. De Deur blijft wel wijd open voor Gevestigde Orde partijtjes die trouw zijn aan ‘Mad Dog Trump’ en King Willem en de ECB de “Crime Masters of the Universe”(Video).

Vorig jaar uitten ‘NSB-Kamerleden’ in hun clubblad de bejaarde, ex-Nazi ,failliete Telegraaf hun zorg om hun eigen hachje. Ze moesten er niet aan denken dat ’de lange arm van Ankara’ via de ‘Commissie-Stiekem’ van de’ KGB Boss Halbe Zijlstra’ bij staatsgeheime informatie zou kunnen komen. In die commissie wordt geheime informatie van de corrupte inlichtingendiensten gedeeld van de ‘AVID- Crime-Boss’ ‘Acacadabra Dick Schoof’ met de corrupte fractievoorzitters. Het parlement kan er op die manier kennis van nemen, maar mag de gegevens niet in het openbaar bespreken. Tot voor kort namen fractievoorzitters van partijen die in de Kamer gekozen zijn eraan deel; afsplitsingen zoals het inmiddels opgedoekte VNL  en Denk visten achter het net.Vorig jaar leek het er evenwel al op dat Denk een zetel zou halen en dus een plek in de ‘Commissie-Stiekem’ van’ KBG Boss Zijlstra’ zou kunnen opeisen.

DENK terecht boos over ‘gelekte’ brief(Video) ‘Mocro Spion Arib’.
Binnen de commissie-Stiekem werd ernstig betwijfeld of volksvertegenwoordigers van Denk geheime informatie niet ook aan Turkije zouden doorgeven net als zij dat een de CIA van ‘Mad Dog Trump’ doorgeven.De overgrote corrupte meerderheid van de ‘Nep en Fop- Kamer’ nam daarom in december een
wijziging van het reglement van orde aan, het boekje met interne ‘Doofpot-regels’ voor het parlement. Voortaan mogen alleen de grootste vijf partijen die Loyaal zijn aan Taxfree ‘Graai-King Willem’ en het rauwe Kapitalisme zitting nemen. En twee partijen kunnen extra toegevoegd worden op uitnodiging van de meerderheid van de corrupte Kamer. Officieel gebeurt dit omdat de commissie zo sneller kan werken, maar achter de schermen valt te horen dat men vooral partijen buiten wil houden die de belangen van het Volk echt willen behartigen. De woordvoerster van de Kamervoorzitter de PvdA ‘Mocro Spion Arib’ laat weten dat deze recente wijziging van het reglement al geldt zodra de nieuwe Kamerleden zijn geïnstalleerd en begrijpt nog steeds niet dat haar partij is weggevaagd en DENK met haar kiezers in opmars is. DENK is lang niet de vijfde partij van het land, dus kan geen plek opeisen. Achter de stiekeme schermen van de Ratten in pak(Video) viel al te horen dat DENK niet bij de twee partijen zal horen die nog extra uitgenodigd kunnen worden. GroenLinks wellicht wel want ‘Yes, we can Boy Klaver'(Video) heeft al bewezen dat als het er op aankomt hij ook net zo verrot is als de extreem rechtse Gevestigde Orde partijen door achter de verkrachting Van Rutte van de uitslag van het ‘Oekraïne Maffia referendum’ gaan staan. GroenLinks is net niet de vijfde partij geworden, maar voor ‘Boy Klaver’ ligt het natuurlijk net even anders dan voor Denk. En daarnaast wordt er over gedacht de Godsdienstwaanzinge en King Willem fanaat SGP uit te nodigen vanwege de vele stiekeme ervaring die fractievoorzitter Van der Staaij met het onderwerp heeft. Volgens de Bijbel komt King Willen en zijn Royal- ‘Syfilis Familie(Video)’ nooit in de Hemel, maar dat gedeelte van de Bijbel staat Van der Staaij altijd snel over:Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald.Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat. (Matteüs 19:24).Vrijdagavond stelde Denk in een persverklaring dat ze geen uitnodiging voor de smierige stiekem commissie wil, want zij wil geen bloed aan haar handen.