(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘VVD Gay- Admiraal de Ruyter Rutte’ wint de slag om NL( portemonnee van ‘Jan met de Pet’)met hulp van ‘Sultan Erdogan’ en het grote gevaar Poetin(Video) en ‘Mad-Dog Trump’.Voor de Afrikaanse de ‘Nep en Fop Verkiezing’(Video) werden wij dagelijks gewaarschuwd door Rutte&Co in de Mainstream media voor de duistere (hack)- invloed van het grote gevaar Poetin op de Verkiezing. Poetin zou de Nederlandse, Duitse en Franse verkiezingen (gaan) beïnvloede ten voordelen van Wilders en La Pen. Maar nu de ‘House of Cards-uitslag’(Video) de ‘Heersende-Pluk de armen kaal- Klasse’ meer dan bevalt hebben wij niet één keer de naam Poetin gehoord in de Staatsomroepen en de Commerciële Media Media (zie a.s. maandag Stem van de Straat-Salto TV). Waar was en is nu de invloed van het grote gevaar Poetin?  

 

 Tom Meeus van NRC bevestigd publicatie’s Volksnieuws m.b.t Rutte& Erdogan ‘Verkiezing’s-Complot’(Video). 
Een ‘pro-Turkse-Erdogan’ ‘Nep en Fop demonstratie‘ in Rotterdam, die gepland stond voor vrijdag, is afgemeld bij de politie. Dat bevestigde een woordvoerder van de gemeente na berichtgeving in het AD hierover. Eerder op de dag stemde de PvdA Burgemeester ‘Moordenaar Aboutaleb’ van onleefbaar Rotterdam in met het verzoek tot een protest. De demonstratie was aangevraagd door drie Turkse organisaties( Erdogan) die willen pleiten voor de vrijheid van meningsuiting van de ‘Denk-niet-na-Neder-Turken'(Video) in het ‘Banana-Fraude-Nederland’ van Rutte&Co.Volgens het AD meldt de organisatie nu in een bericht op Facebook dat ze niet in kunnen staan voor de veiligheid van de deelnemers. De betreffende pagina is inmiddels offline. De werkelijke reden is dat nu Rutte en zijn Dievengilde weer aan de macht blijft er geen noodzaak meer is om de ‘Soap-relletjes’ van de zijde van de Neder-Turken van Erdogan te houden.

 

Taxfree-King Willem’ & ‘Hofnar Rutte’ en hun loopjongen Aboutaleb uit gejouwd voor Maffia.

Turken boos over politieoptreden zaterdag, maar niet op Moordenaar Aboutaleb en zijn Boss de ‘VVD- Gay-Admiraal de Ruyter Rutte’.
De organisaties meldden ook boos te over het politieoptreden van afgelopen zaterdag tegen demonstranten bij het Turkse consulaat-generaal aan de Westblaak, maar vreemd genoeg niet op de verantwoordelijke Rutte en zijn Showbizz -Turken-Moordenaar Aboutaleb'(Video). Daar hadden zich honderden mensen verzameld om een toespraak van de Turkse minister voor ‘Maffia-familiezaken’ van Erdogan bij te wonen, maar die mocht niet worden gehouden en werd zij als een zak Turkse vuil naar Merkel gekieperd door Rutte en zijn loopjongen Aboutaleb. Daarna ontstonden volgens het ‘Erdogan&Rutte- script’ rellen en moest de ME optreden en werd Rutte de grootste als de ‘VVD Gay Admiraal de Ruyter’. De grootste domoor in dit verhaal is Asscher dat hij niet als Vicepremier die Rotterdamse ‘Erdogan-help Rutte aan de macht soap’(Video) heeft voorkomen. En zelfs nog op tijdens het laatste verkiezing ‘s debat bij de NPO de (domme) kijkers waarschuwde voor Poetin(Video) ,terwijl hij op dat zelfde moment door Rutte naar de slachtbank werd geleid met de ‘Erdogan&Rutte- Soap’ in Rotterdam.