(van onze ‘Royal VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Afrikaanse ‘Nep en Fop ‘Verkiezingen (Video )zijn nog maar net achter de rug en Justitie is weer stevig in handen van Rutte en het is direct weer corrupte ‘Good Old Boy’s’- business as usual bij Justitie. ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ de persoonlijke privé vriend van ‘Taxfree Graai-King Willem’ en Rutte wil de mishandelingszaak van zijn ex-Callgirl Tessa Rolink schikken. Die deed twee jaar geleden aangifte wegens mishandeling en beroving met geweld van haar oorbellen en wacht sindsdien op gerechtigheid. Nou, zij kan wachten tot ze een ons weegt want gerechtigheid zit er voor haar niet in zolang de ‘VVD Crime Gay King Rutte'(Video) aan de macht is.

VVD Staat voor snelrecht tegen Volkse Kruimel Crimineeltjes, maar niet tegen ‘Vrouwenmepper Eurlings'( Video) 

 Geen ‘losersvlucht’ meer tijdens Spelen in Tokio met Winnaar ‘Vrouwen-Mepper Eurlings’ (Video). Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte en Drriessen in één ‘Poep-bootje’(video) op Kings Day.

King Willem plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
De vrouwenmepper oud-CDA Rat en corrupte verkeersminister en voormalig KLM-Graai-topman en IOC Voorzitter(Video) wil samen met zijn ‘Royal- VVD-Justitie’ de slepende zaak snel afsluiten en de eindeloze ‘VVD-Demmink- doofpot’ in hebben.Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ van de ‘VVD- Aasgier Blok’ (Video) heeft hun Eurlings een feestelijk transactie-aanbod gedaan buiten de rechter. Eurlings heeft het aanbod van zijn ‘Royal-VVD-OM’ geaccepteerd, aldus zijn VVD- beroepsleugenaar-woordvoerder Jan Driessen ,.Diessen was/is ook de campagnestrateeg billenmaatje van de altijd liegende Rutte. Één ding hebben Rutte ,Driessen en Eurlings met elkaar overeen en dat is dat zij allemaal grote corrupte ‘Gay- vrienden’ van ‘Graai-King Willem’ zijn .„Een afwikkeling via een transactie betekent in het Nederlandse rechtssysteem dat een strafrechtelijke vervolging niet meer aan de orde is en dat er ook geen sprake is van een veroordeling of erkenning van schuld”, bralt Driessen wat een leugen is. Wie een boete krijgt van boven de 50,- euro heeft een strafblad, maar goed Justitie spreekt hem niet tegen, dus hij mag liegen in deze van Justitie.

Geen verdere mededelingen over deze ‘Royal-VVD-Klasse Justitie’.
Over de inhoud van de duistere Doofpot transactie „in deze ‘vrouwenmepper-privézaak’ ”doet Eurlings geen verdere mededelingen. Zijn ex Callgirl heeft nog een paar maanden de tijd om akkoord te gaan. Driessen wil niet bevestigen dat het om een geldbedrag gaat of een taakstraf en wie doet hem wat?