(Rob Brockhus (redacteur SDNL) )

AMSTERDAM-NOIR-Nu na de (Nep en Fop)- verkiezingen(Video) gaan we het hebben over de corruptie bij de rechtspraak in ons land a.s. maandag
bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV. Opvallend genoeg heeft geen van de politieke partijen en lijsttrekkers het gehad over de dodelijke slachtoffers van de rechtspraak, waardoor per jaar ca. 485 personen zelfmoord plegen om te ontsnappen aan de terreur van Justitie, de meedogenloze rechterlijke macht, plunderende deurwaarders en ander juridische gespuis dat het leven van meestal verpauperde burgers ondragelijk maakt in de Straf de armen maatschappij van Rutte&CO.

Dus gaan wij, Rob Brockhus van de Sociale Databank Nederland en ir. Ruud Rietveld als slachtoffer(Video) van overheidscorruptie met de ‘Underground  Presentator ing Steve Brown’ praten over hoe we de zwendel in het rechtssysteem kunnen aanpakken. Bij de verkiezingen is dit dodelijke onderwerp zorgvuldig buiten de openbare discussie gehouden, zoals iedereen kan vaststellen. Daarom vragen wij slachtoffers met ervaring om zich te melden bij de redactie van Amsterdam Noir op: https://twitter.com/bystevebrown en volksnieuwsuitamsterdamnoir@gmail.com. Te laat?
Henk Krol attendeerde op een aankomend probleem m.b.t. de pensioenpotten van ca. € 1400 miljard. Want er zijn geen erfgenamen die recht hebben op de nalatenschap van de pensioenspaarders. Staatssecretaris Jetta Klijnsma, opperde dat de collectieve pensioenfondsen genationaliseerd moeten worden. Nationalisatie is de oplossing voor het pensioen voor de jeugd zonder dat zij moeten sparen, want dat hebben hun ouders al gedaan. Wil je weten waarom de journalisten en politici zwijgen over pensioen voor jouw kinderen? Wie zal 1400 miljard euro erven? Uw eigen kinderen? Op Salto vragen wij ook u om lastige en ongewenste vragen te stellen aan de media en de lijsttrekkers! Zie: www.sdnl.nl. VVD en CDA willen korten op huursubsidie, zorgsubsidie en het vakantiegeld afpakken.