(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Twee extreem rechtse en corrupte partijen de PvdA en VVD verliezen en toch is er een Dolblij en dat is de VVDmisdaadgroep . Met dank aan ‘Sultan Erdogan’ en de Staatsomroepen (NPO krijgt 900 miljoen euro subsidie per jaar van Rutte&CO) blijven de twee ‘VVD Valse-nichten Rutte&Gordon’ de komende jaren liederlijk feesten in het Torentje over de rug van ‘Jan met de Pet’. Nu voorspelde(Video) wij reeds dat de Landverrader ‘Pinoccio Rutte’(Video) de grootste zou gaan worden na de ‘House of Cards-Erdogan- truc’(Video) in Rotterdam.Pikant in dit verband is dat de Sultan gisterenavond de eerste was die Rutte feliciteerde en daarna Aboutaleb, maar dat werd niet uitgezonden door de corrupte Staatsomroepen en de Commerciële Media-Maffia(Video).

Trump: EU van ‘Führerin Merkel’ en haar ‘Dutch loopjongen Rutte’ valt uiteen(Video).

Rutte geeft zijn ‘Loopjongen Asscher’ voor de Verkiezingen al een schop zijn graf in!
House of Cards politiek:’Rotterdamse Erdogan-Soap’ en Wilders is door Rutte vakkundig binnen gehouden, want vak voor ‘Nep en Fop Verkiezingen’ bleek dat zijn corrupte Beveiliging’s politie zo een beetje voor ‘Bin laden’ (Video)te werken en was hij zijn leven nog minder zeker! Ga dan maar eens de boer op en in debat met NL’s grootste Leugenaar de ‘Glibber aal Rutte’, die zich ook nog eens gesteund weet van de Gevestigde Orde Pers, de ‘Euerofiel Ratten in pak’ en de Bankier-gangsters.Ook voorspelde wij dat de PvdA-hoertjes die zich vier jaar lang hebben laten uitwonen door Rutte zouden worden weg gevaagd(Video) wat gerechtigheid is. Er deed zich gisteravond nog een gênant incidentje voor bij de PvdA hoertjes, want  de dronken Partij Voorzitter ‘Showbizz arbeider- Spekman’ liep luidruchtig de Internationale te zingen,terwijl hij ruw de PvdA ‘Showbizz- invalide’ ‘Kapo Klijnsma’ in haar rolstoel rond duwde, want hij dacht dat ze gewonnen hadden. Ook voorspelde wij dat de Partij voor de Dieren de grootse overwinnaar zou worden qua zetel toenamen wat een schrale troost is gezien de uitslag van de Afrikaanse ‘Nep en Fop Verkiezingen’. De VVD-misdaadgroep werd zelfs in Rotterdam de grootste partij met dank aan hun PvdA ‘Showbizz-Moordenaar Aboutaleb'(Video). Niet alleen de NL Ratten in pak(Video) zijn dolblij, maar ook de ‘EU-Elite Ratten in pak’ en de Bankier-Gangsters. De Franse minister van Buitenlandse Corrupte Zaken ‘Rat in pak Jean-Marc Ayrault’ is ook Dolblij met de verkiezingsuitslag. Hij feliciteerde de VVD ‘Godfather Rutte’ en zijn Boss de‘Taxfree-Graai King Willem’ ,,met het stuiten van de opmars van extreemrechts(= kaal geplukte massa )”. En dat is op zich bizar want Rutte en zijn misdaadgroep behoren immers feitelijk tot het rauwe, extreme, rechtse misdadige Kapitalisme die de massa kaal plukken.Hij wil werken aan ,,een nog sterkere ‘Europese Graai en Naai Elite ”.

Rutte en Erdogan ‘Verkiezing’s-Erasmus-Complot’(Video). VVD-misdaadgroep ruikt zege.

Merkel vindt de uitslag van de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen ,,goed nieuws voor ‘Wir schaffen das Mark’ ”.,,Een grote meerderheid van de Nederlandse (domme en corrupte) kiezers heeft anti-Europese populisten afgewezen”, luidde via Twitter de eerste reactie van het Duitse ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken. ,,We hebben jullie nodig voor een sterke ‘Europese- Graai en Naai-Elite’ die de Grieken, Spanjaarden, Portugezen, Ieren en Italianen wurgt en hun laatste centen afpakt .” Ook de Duitse Arbeiders verrader kanselierskandidaat Martin Schulz van de SPD heeft Dolblij gereageerd op de Nederlandse verkiezingsuitslag. ,,Wilders en de kaal geplukte massa heeft de verkiezing in NL niet kunnen winnen” twitterde hij zowel in het Duits als in het Nederlands. ,,Ik ben opgelucht, maar we moeten verder voor een open en vrij Europa voor de Elite blijven vechten”, aldus de ‘Nep en Fop sociaaldemocraat’. Geen woord van deze Duitse Oplichter dat zijn zusterpartij de PvdA in NL is weggevaagd. Kan hem wat schelen nu hun Looplongen Rutte zo goed als zeker aan de macht blijft met steun van ‘Yes, we can Boy- Klaver’(Video). De ‘Yuppie-fascisten Leider’ ‘Kasteelheer Pechthold (Video) was ook Dolblij: Wat een fantastische avond, wat een fantastische uitkomst”, reageerde een hysterische Pechtold. Door de afgelopen jaren niet alleen mee te denken hoe ‘Maffia Porosjenko’(Video) aan de macht te houden, maar ook mee te doen door de Uitslag van het Ukraine Maffia verdrag niet uit voeren ”, verklaarde Pechtold de winst voor zijn ‘Fascisten -Yuppie partij’. Maar niet iedereen is dolblij dat Rutte mogelijk weer aan de macht blijft voor de komende jaren. Zo slaan de armen, de zieken en bejaarden in bijzonder en de Laagste Klasse in het algemeen na deze Verkiezing’s uitslag doodsangsten uit wat hun te wachten staat in het ‘Pluk de arme kaal land’ van Rutte. Zij vrezen de komende jaren zand te moet vreten (Video)net als in Afrika. Een aantal was zo radeloos dat zij zelfmoord hebben gepleegd.