(van onze dr. Goebbels Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘De Nep en Fop Verkiezing ‘s campagne’(Video) zijn eindelijk afgelopen en zijn wij gelukkig weer voor een tijdje verlost van de Lawines aan Leugens van de Gevestigde Orde partijen( Graai-Banen Kartel(video)).
In de ‘Fake-peiling’(Video) van het bejaarden ‘VVD-Clubblad’ de ‘NSB-Telegraaf’ sprint VVD-misdaadgroep weg van wegzakkende PVV na de “Erdogan&Rutte Soap”(Video) .Ook Edrogan viert inmiddels na de Rotterdamse soap hoogtij dagen als een echte Sultan die Turkije weer beschermd tegen de Christenhonden die een kruisvaart gaan houden tegen zijn Ottomaanse Rijk.

Zelfs de PvdA’ Beroepsleugenaar Asscher’ krijgt op de na stoot in de failliete Telegraaf nog een ‘Judas-complimentje’ omdat hij gisteren tijdens het lieg en bedrieg debat bij de NPO( 900 miljoen subsidie per jaar) als een derde rangs soap acteur steeds woedend was op iedereen behalve op Rutte. Deze huil en woede ‘Tokkie-act is’ een beproefd ‘PvdA- Frans Timmermans recept’ als het Volk een rad voor ogen moet worden gedraaid:

 

 

‘PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep op weg naar terechte historische nederlaag(Video).
Asscher sneerde Wilders toe ook al zou zijn partij de grootste worden de PvdA-hoertjes niet met hem zouden gaan reageren en in één moeite door toen Roemer de ‘Arbeiders- verrader Asscher ‘ terecht verweet dat hij met Rutte in zee was gegaan antwoordde Asscher weer woedend dat de PvdA dat wel moest omdat de VVD-misdaadgroep de grootste partij was geworden met een zetel meer dan de PvdA. Een contradictie van Asscher ,die niemand van de Staatsomroepen was opgevallen (kuch). ‘PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep op weg naar terechte historische nederlaag.

Laatste Uitslag(Video) van de enige Brouwbare Opiniepanel :1 Partij voor de Dieren 20%. 2: SP 15 %. 3: 50+ 14% . 4: Piraten partij 12%, 5: FVD – Partij Forum voor Democratie 11 %. Gevestigde Orde Partijen (Graai-Banen-kartel) 28 %

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.