(door Nacht Fake en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hallo Steve, Nieuwe Maan en Nadia Moussaid in de Greep van ranzige Maffia-journalist en Geilneef Peter R. de Vries (Video).
Je vriend was te gast bij de nieuwe maan. man man man. Ja dat was ons ook al opgevallen en wij hebben de Nieuwe Valse Maan’ om opheldering verzocht(video), maar die heeft zich zoals gebruikelijk in de duistere NPO subsidie kringen( 900 miljoen per jaar) weer eens op zijn zwijgrecht beroepen
Zie dit fragment die ik maakte:

Kunt u weer eens mooi stukje over schrijven :” ‘Geilneef Peter R de Vries’ was weer ‘Pis Paay-woest’ dat zijn ‘Sultan Erodgang’ ‘beledigd’ (=de waarheid) wordt in Rotterdam en eist het hoofd van Wilders (Video)”.Als ik die media geile vent zie en hoort moet ok kotsten.Gelukkig zijn nog mensen als u en ik die geen blad meer voor onze mond nemen.Misschien eens samen wat slachtoffers interviewen ?Wat men altijd als fake nieuws afdoen, als verkrachtingen niet gebeurt zijn. Corrupte Politie geen aangifte aanneemt van verkrachtingen door Pedo’s die ‘Politie-infromant Peter R. de Vries’ verdedigd(Video) en zeggen eigen schuld zijn uitgelokt ect. Dakloze spreken, . Ik wilde dit eens met u samen doen in Amsterdam. Alleen doe ik dit niet, Ik voel mij niet bepaald veilig met al dat ‘VVD en D66 ,GroenLinks-Yuppie- Gajes(Video).

Groet uit brabant Theo