(van onze dr. Goebbels ‘VVD- Oorlog ‘s- propaganda’ Verkiezing redactie)

AMSTERDAM-NOIR- LOL: Het laffe ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte& Asscher heeft slapeloze nachten van ‘Sultan Erdogan’.
Rutte heeft in de nacht van zaterdag op zondag een officiële dr. Goebbels verklaring afgegeven over de diplomatieke rel met de Sultan: De Turkse minister’ Hofnar Fatma Kaya ‘(‘Erdogang Maffia-Familiezaken’) is door Rutte tot ongewenst vreemdeling verklaard en is het land uitgezet naar Merkel. Zij was hier o.a. om financiële maffia zaken van de Familie Erdogan te bespreken met de  ’GroenLinks- Witwasser(Video) Maya van der Steenhoven’. De ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb’(Video) mocht in de nacht van zaterdag op zondag meedelen aan Turkse minister Kaya van zijn ‘gabber in crime’ Rutte dat zij naar Merkel terug moest. Ook haar gevolg van beveiligers en medewerkers moesten terug naar Merkel. Daarnaast mocht Aboutaleb doen waar hij goed in is en dat is zijn ‘massale ‘Razzia-arrestatie’(Video)

‘Pinoccio Rutte’: Laffe Buma en Pechthold duiken weg voor vuile handen met de Sultan(Video).

Kuzu was ook de hele nacht in de weer geweest om zijn gewonde (Neder)-Turken te waarschuwen(Video) niet naar een NL Ziekenhuis te gaan want daar loop je volgens Kuzu de kans niet levend uit te komen, maar zich in Duitsland te laten behandelen. Ook waarschuwde hij zijn hitsige Turken na te denken en op te passen voor Sylvana (Video) dat zij zich niet hun geld door haar laten afpakken.

Vier jaar lang heeft ‘Pinoccio Rutte’ en zijn corrupte laffe regering ‘s bende alles geslikt van ‘Sultan Erdogan’(video).
Sommige hallucinerende Turken hebben verklaard dat zij ‘Imam Samsom’ de hele nacht boven de Razzia’s zagen vliegen(Video). Enkele dagen geleden pochte Rutte nog dat hij keer op keer vuile handen maakt en verweet Buma en Pechthold dat zij dat niet hebben gedaan voor de afpersdeal van 7 miljard met de Sultan. De ‘VVD Gay King Rutte'(Video) van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(Video) staat voor het sparen van de geit en de kool als er wat Bloed-poen te verdienen valt voor de  Taxfree ‘Royal-VOC-BV-NL‘ en het zijn politieke misdadige carrière vooruit helpt.Het VVD moto is immers:Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet‘).

Verkiezing Stunt Rutte(Video). en’Eunuch Koenders’ ook Fake stoer bij Buitenhof(Video) tegen Erdogan en Poetin.
Grappig: Bert Koenders eindigt met een oproep van “grenzen stellen” bij Buitenhof . Dat is hetzelfde pleidooi als op een VVD-verkiezingsposter!

Rutte heeft al stiekem zijn excuus aan Erdogan aangeboden en een paar miljard beloofd als hij aan de macht blijft na de Verkiezingen.
Nu enkele dagen voor de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en Fop  Verkiezingen’ (Video) en het feit dat hij over enkele dagen met Wilders in debat moet is hij opeens stoer tegen de Sultan. Wie trapt daar nou nog in? Hij hoopt vooral dat de door hem gekwalificeerde ‘PPV-Labbenkakken’ in deze goedkope Verkiezing ‘s stunt trappen. Iedereen weet immers dat na de Verkiezingen de Sultan, immers de Poortwachter van de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ weer kan doen en laten wij hij wil van Rutte als hij aan de macht blijft. Maar ook de twee oude inconsistente ‘CDA-Ratten Bot en Scheffer’(Video) waren de hele nacht in weer zij het thuis in bed dicht bij de toilet. Zij gaven een Persbericht uit dat Poetin(Video) achter de actie van de Sultan zit en zullen dit vanavond bij hun ‘Outlet- (Toilet)-Nieuwsuur nader toelichten. Maar er is nog meer! Ook ‘Geilneef Peter R. de Vries’ was de hele nacht in weer en deze keer niet met een Gangstersletje. Hij was weer ‘Pis Paay- woest’(Video) dat zijn Sultan zo beledigd wordt en eiste het hoofd van Wilders(Video). Hoe het ook zij, de aflopen nacht had veel weg van “Dolle Dinsdag” tijdens de Tweede Wereld Oorlog.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.