(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vrijdag is de ex Rechter en Witwasser van de ‘VVD-Justitie criminelen’ Opstelten, Van der Streur, Teeven  Jeroen Recourt(Video) flyers aan het uitdelen in Haarlem. Is hij Maf? Is hij door en door corrupt? Of is hij gewoon een doortrapt PvdA-hoertje van de’ VVD-Crime-Gay King Rutte’ (Video)? Rustig doorgaan met de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en Fop Verkiezingen ‘is zijn idiote devies.

‘Pinoccio Rutte’ bovenaan in ‘Afrikaanse’ ‘Fake–Peilingwijzer’(Video).

PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ steekt PvdA ‘Beroepsleugenaar Asscher’ mes in de rug(Video).
Recourt:  „We kunnen ook weinig anders als PvdA-hoertjes.” Wat wél leuk is dat ik in ieder geval het Luxe Wachtgeld in kan verdwijnen voor jaren: „Hier op straat merk ik helemaal niet dat (domme) mensen ons niet meer leuk vinden, want ik doe van ellende maar of ik Oost Indisch doof ben net als mijn Partij de afgelopen vier jaren heeft gedaan voor armoede, ongelijk en de roof en plunder praktijken van de Massa door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en Asscher.” De onstabiele VVD-justitiewoordvoerder van de PvdA staat op de 23ste plaats op de PvdA-Untergang-lijst. Hij kan een Kamerzetel geheid vergeten, maar denkt nog steeds dat hij wel weer in de Tweede Kamer komt.

Zijn partij staat rond de 0-10 zetels in de ‘Fake-peilingen’ en de trend is eerder neer- dan opwaarts. Wat hij op straat bralt klinkt al een eerste klas arbeiders verrader: dat zijn partij in turbulente ‘Roof de massa kaal’ tijden het land heeft helpen opknappen en dat de lasten daarvan niet eerlijk zijn verdeeld. Hij is bijv. bijzonder trots dat Prinses Amalia tot de jongste en grootse Zakkenvuller van de Wereld is geworden met een ‘Staats-Taxfree uitkering’ van 4000,- euro per dag(Video) en dat de rijen van de Voedselbanken Afrikaanse vormen hebben aangenomen. Hij bralt huilend als Timmermans dat zijn Boss de beroepsleugenaar Asscher in zijn mediaoptredens amper de kans krijgt om het te vertellen. „Op een zeker moment zit je in een hoek en vraagt iedereen je alleen maar: waarom zijn de peilingen van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir zo slecht? Daar kom je dan op zeker moment niet meer uit net als een Rat op een zinkend schip.” Asscher lijkt nu opeens ondergedoken bij zijn voorganger ‘Imam Samsom’, die al maanden in het Luxe wachtgeld renteniert. Volgens de dr. Goebbels campagne-agenda van de PvdA zou hij donderdagavond samen met de ‘Showbizz -arbeider Spekman’ met rode rozen langs de deuren gaan in Den Haag, maar ineens bleek dat niet te gebeuren. Ik weet dat Spekman weer volledig dronken was en zijn bed niet meer wil uitkomen, maar dat mag u niet publiceren.Volgens Asscher zijn beroepsleugenaar- woordvoerder was het bezoek nooit de bedoeling. „Het is een onhandig misverstand tussen ons ‘Leugen-partijbureau’ en de domme, corrupte afdelingen en onze “Zonnekoning Aboutaleb” ”(Video). Iedere keer als een bejaarden dankzij het PvdA&VVD regiem in de Vuinisbakken naar eten zat te zoeken keek Recourt direct omhoog naar de PvdA-Hemel.