‘Pinoccio Rutte’: Laffe Buma en Pechthold duiken weg.

(van onze dr. Goebbels Propaganda VVD Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Buma en ‘ Yuppie- fascist’ Pechthold’(Video) durven geen vuile handen te maken voor het indammen van de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ naar de Volksbuurten(Video). Dat stelt VVD-lijsttrekker ‘Godfather Rutte’ morgen in zijn gratis dr. Goebbels propaganda verkiezing ‘s interview (Video) met zijn Clubblad het’ bejaarde NSB-Vod’ De Telegraaf van Hoofdredacteur hun  ‘VVD Pr.- loopjongen Paul Jansen’ (Video).

‘Sultan-Erdogan’ plant EU verkiezingstournee en laat Merkel en Rutte zien wie de echte Boss is (Video)

Rutte beledigt Omtzigt&Parlement tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum(Video).
Volgens ‘Pinoccio Rutte ‘(Video)  moet de’ EU-Elite’ straks de Schurkenstaten als Algerije en Egypte miljarden gaan betalen over het terugnemen van de ‘Oliedollar –Vluchtelingen’. Die zullen vergelijkbaar zijn met de Turkije- en Oekraïne afpers deal met ‘Sultan Erdogan’ en Maffia Boss Porosjenko. ‘Mega-Drug labs CDA’(Video) en’ Rent a D66’ stemden tegen dat afpersakkoord omdat ze vonden dat er met het regime in Turkije geen deals gesloten moeten worden, omdat o.a. het meeste geld ook nog verdwijnt in de zakken van de ‘Erdogan- Maffia kliek’. Daar in tegen had Pechthold ( en ook Jesse Klaver) er geen enkele moeite mee om vuile handen te maken om de Schurkenstaat Oekraïne& ‘Royal-Shell’ van ‘Taxfree Graai- King Willem’ en ‘hofnar Rutte’ (Video)tegen de wil van het Volk te steunen.

Pinoccio Rutte’ bovenaan in ‘Afrikaanse’ ‘Fake–Peilingwijzer’.(Video).

 

Als dat van CDA en D66 niet mag, dan is er nog maar een heel klein groepje landen waarmee ik als leider van de ‘VOC-Schurkenstaat –NL’ nog wel duistere en criminele zaken kan doen. Het kan niet zo zijn dat je niet bereid bent om vuile handen te maken in het belang van Nederlandse Elite, voor stabiliteit voor de veiligheid voor mijn Elite hier”, aldus een schaamteloze en gewetenloze ‘Pinoccio Rutte’.Hij opent daarmee de aanval op CDA-leider Buma en D66-voorman Pechtold, die beiden hopen de ‘Nep en Fop Premier Rutte’ met zijn ‘billenmaatje Gordon’ volgende week uit het Torentje te jagen. „Je kunt niet in het leven moeilijke problemen oplossen door op de tribune te zitten. Je moet die arena in”, bralt de ‘VVD Gay-Crime-King Rutte’(Video) van het Misdaadcentrum ‘ Het Binnenhof” tegen over zijn’Graait en Naai rivalen’.Zijn verwijt dat de twee corrupte Gevestigde Orde partijen rond het oplossen van migratiestromen geen vuile handen durven te maken, slaat op zijn ervaringen met de Turkije-afpersdeal. Die werd in de Tweede Kamer alleen gesteund door VVD-misdaadgroep, de PvdA-hoertjes en de Godsdienst waanzinnige SGP.CDA en D66 vonden dat er met de Sultan geen afspraken gemaakt kunnen worden. CDA-leider Buma zei zelfs dat Rutte Europa ’in de uitverkoop’ had gedaan bij de Sultan. „ De Sultan kan eisen wat het wil en krijg het vervolgens ook. Hij wees op de Europese miljarden die naar de Sultan (en Maffiaboss Porosjenko) vloeiden om de migranten op te vangen. Maar de ‘VVD Boef Rutte’ verwacht dat hij binnenkort vergelijkbare afspraken moet maken met schurkenlanden landen en als Oekraïne, USA, Algerije, Egypte, Tunesië en Marokko en hun Massamoordenaars ‘Mad Dog- Dictators’, omdat er ’een risico’ bestaat op nieuwe migratiestromen uit Afrika richting Europa. De afgelopen maanden is Rutte en “Mr. Euro” de PvdA Gluiperd Dijsselbloem achter de schermen met hun boss Merkel opgetrokken om te verkennen met welke landen hiertoe afpersdeals gesloten kunnen worden.Met de aanval op Buma en Pechthold wil Rutte benadrukken dat het landsbelang soms vraagt om onorthodoxe( ander woord voor misdaden tegen de menselijkheid) maatregelen. Hij waarschuwt dat het voorkomen van een nieuwe migratiegolf in gevaar komt als de twee partijen hierop niet bewegen. „Hoe zal dat straks gaan? Ik maak me daar hele grote zorgen over”, bralt Rutte morgen in zijn club bad de Telegraaf. Een ding vergeet Rutte in dit verband en dat is dat Buma en Pechtold wel degelijk bereidt zijn om vuile handen te maken, want zij zijn bereidt om na de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ met de ‘VVD -Schurk Rutte’ in zee te gaan.

8 reacties op “‘Pinoccio Rutte’: Laffe Buma en Pechthold duiken weg.

 1. Pechtold en Rutte zijn nu al aan het onderhandelen, hoe vaak Gordon mag meedoen in hun Torentjesoverleg.

  CDA-treklijster Sybrand Bumsa-Buma zal eisen dat Gordon met zijn poten van Jesse Klaver afblijft, en dat in een VVD-CDA-D’66-GroenLinks-Kabinet geen plaats is voor een Yab-Yum Hennis.

 2. Rutte heeft vast vandaag in Brussel nog ’n paar tips gekregen van die Moffin en zal die etaleren in ’s lands grootste dagvod. Angela schijnt in scheiding te liggen. Haar 2de vent, Sauer, is haar ook spuugzat. Compleet mesjogge, dik, vet, lelijk en dat eeuwige MAO pak en bloempot kapsel. Tja, dan ga je lopen.

 3. De Staat […] is een anti-sociale instelling, die beheerd wordt op de enige manier waarop een anti-sociale instelling beheerd kan worden en door het type mensen die, gegeven de aard van deze instelling, het beste geschikt zijn hiervoor [psychopaten dus]. Neem de Staat waar je die ook maar vindt, pak elk willekeurig punt uit zijn geschiedenis, en je zal de activiteiten van zijn oprichters, bestuurders en begunstigden niet kunnen onderscheiden van die van een professioneel-criminele klasse.

 4. Voor wie nog twijfelt over SP stemmen

  Roem Roemer
  Zo als ’t een ware Politicus betaamt zwijgt Emile Roemer als het graf wat betreft het opheffen van de NATO en zijn private doodeskaders.

  Laat staan dat Linkse kerk parochianen spreken over de oorlogsmisdaden begaan door hun rechtse kerkgenoten en haar voorgangers. Ter gerust stelling, bij het afzeiken van Rusland knikken de Linkse NATO hielenlikkers gedwee.
  http://pauw.vara.nl/media/370696
  Jesse Klaver, Emile Roemer, Jeanine Hennis-Plasschaert

  Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2017/03/09/full-article-benjamin-fulford-3-6-17-desperate-counter-attack-by-satanic-mafia-failing-on-all-fronts-as-human-liberation-nears/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s