(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De PvdA Ratten(Video) verlaten massaal en openlijk het zinkende PvdA- Schip.
Het is redden wie zich redden kan en arme vrouwen en kinderen worden daarbij onder de voet gelopen naar goed ‘PvdA&VVD’ gebruik. De Criminele PvdA-Burgemeester Bernt Schneiders(Video) keert aanstaande woensdag openlijk zijn eigen partij de rug toe bij de ‘Afrikaanse’ ‘Nep en Fop Verkiezingen’(Video). Hij zal gaan stemmen op een VVD-bendelid zijn ‘gabber in crime’  de plaatselijke Gangster Wybren van Haga.

PvdA-hoertjes’ van de VVD-misdaadgroep op weg naar terechte historische nederlaag(Video).

In juni 2015 kwam de smeerpoets Schneiders in het nieuws doordat zijn peperdure Bolide ( “Kuttenvanger”) in brand werd gestoken mogelijk door woedende PvdA’ers of Pooiers. De ‘Graai en Naai Burgemeester’ kreeg persoonsbeveiliging op kosten van ‘Jan met de Pet’, maar hoort thuis in de cel.

‘Fat man-Elias’ moet gedwongen vertrekken uit de VVD. Top 80 Crime list VVD bekend(Video).
Het was de bedoeling dat ‘Judas-Schneiders’ zijn keuze zaterdag bekend zou maken in een grote uit de zware VVD Verkiezing ‘s kas betaalde advertentie in het Haarlems Dagblad. Die advertentie is uitgelekt. Schneiders is waarnemend burgemeester van het liederlijke ‘VVD- Lul’  uit de broek Gemeente Bloemendaal. Eerder was hij voor de VVD-misdaadgroep stiekem de ‘Graai en Naai burgemeester’ van Haarlem.

Weer een ‘Kleine VVD-Gangster Peter Boeijink’ betrapt op corruptie in Bloemendaal.
In de advertentie in de lokale krant bralt de Judas-PvdA’er voor VVD-kandidaat ‘Gangster Wybren van Haga’ te gaan omdat hij altijd al stiekem gewerkt heeft voor de VVD-misdaadgroep net als Asscher en zijn bende in het Kabinet Rutte. Op 15 maart hebben we een prachtkans om eindelijk eens ons arbeiders verraad compleet en openbaar te maken, houzee ! aldus Schnieders