(van onze dr. Goebbels propaganda Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een Stem op een Gevestigde Orde partij is een Stem op alle Gevestigde Orde partijen(Video),
verkiezingen-ned-afr-2017Marianne Thieme is de winnaar van het debat geworden volgens De enige betrouwbare Opiniepanel van ‘Banana-Fraude-Nl.’ Grote spelbreker was de afwezigheid van een Leugendetector(Video) om het ‘bral en Lieg-debat’ ook maar enige waarde voor het Volk te verschaffen m.b.t. de ‘Afrikaanse’ -‘Nep en Fop Verkiezingen’ (zie vanavond de Stem van de Straat Amsterdam-Noir SaltoTV voor de waarheid). De ‘Underground presentator Steve Brown’ mocht er niet in van RTL omdat ‘Pinoccio Rutte’ binnen was( Video). Gisteravond was het groot ‘RTL-Carré-Bral-debat’ en het was weer raak met de hole niets zeggende oneliners en gelieg van jewelste  door alle Lijstaanvoerders van de ‘Gevestigde Orde partijen’. Die keer op keer met applaus werden beloond van het door RTL ingehuurde klapvee.


Marianne Thieme in top 10 invloedrijkste politica’s.
De enige die de waarheid spraken en opkwamen voor de mensenrechten en het dierenwelzijn waren Thieme, Roemer en Krol en die werden dan ook steevast uitgejouwd door het ingehuurde publiek in de zaal(Video)( kosten entree 55,- euro per persoon, dus geen labbenkakken) De laffe en corrupte presentatoren stelde geen enkele echte kritische vraag en lieten de Lijstaanvoerders er op los liegen. Zo werd er bijv. niet gevraagd naar ‘Pinoccio Rutte’ zijn Landverraad voor de ‘King-Willem Royal-Shell’ en ‘Maffiaboss Porosjenko’ tot opluchting van’ VVD-Boy-Klaver’ en Yuppie- fascist  ‘Kasteelheer Pechtold'(Video). Ook werd  Klaver niet de vraag gesteld waarom hij op de Dam tijdens de Oekraïne manifestatie zijn bolle en domme GroenLinks enforcer en de politie op Steve Brown afstuurde om hem te bedreigen en de mond te snoeren:

Schizofrene Klaver’ sluit Rutte en ‘Maffia Boss Porosjenko’ niet uit maar wel Wilders.

De ‘VVD Boy Klaver’(Video) was de grootse en schaamtelooste komediant van het stel en voerde een heuse ‘Timmermans-huilact’ op. Hij beklaagde zich met een trillende stem dat hij zich jesse-klaverslachtoffer voelde, omdat volgens hem genoemde ‘PVV-Tokkies’ hem op het internet beledigde door hem Marokkaan te noemen en dat zijn naam geen Jesse is. Ook liet hij bijna huilend weten dat wat hem betreft deze ‘Nep en Fop Verkiezingen’(Video) uitsluitend gaan over zijn ‘Afrikaanse’ ‘EU-Elite-Gajes’ en ‘Maffia Boss Porosjenko’ waarde gaan (zie Stem van de Straat-SaltoTV vanavond ). Dat laatste zij hij zelf stampvoetend en smeekte bijna huilend om applaus. De enige die voor hem als een Gek steeds zat te klappen in de zaal was de oude ‘CDA Rat Ab Klink'(Video). Voor die ‘Tokkie-Huilact’ werd hij na de uitzending dan ook onmiddellijk door de na brallende ‘Geile Parlementaire Pers’(Video) tot winnaar uitgeroepen en en passant maakte ze Thieme nog even belachelijk. Ook werd er niet besproken door het corrupte RTL dat Rutte inmiddels met hulp van de ‘Arbeiders verrader Asscher’(video) en de Gevestigde Orde Partijen is uitgeroeid tot de ‘VVD-Gay-King’ van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof “en dat 2.5 miljoen mensen daar het slachtoffer van zijn en dagelijks moeten zien te overleven onder armoedegrens. Voordat laatste feit applaudisseerde de RTL Presentatoren na het debat uitbundig voor hun zelf.

Uitslag Opiniepanel  Stem v.d. Straat: Winnaar Marianne Thieme met 60 procent. Tweede Krol en derde Roemer.

straat-opinie-panel