(van onze dr. Goebbels VVD Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er is nog nooit een Premier in NL geweest die 4 jaar lang zoveel heeft gelogen en bedrogen als ‘Pinoccio Rutte’ en er straffeloos mee is weg c6easewwuaalkkpgekomen. Daar kunnen de Afrikaanse Dictatortjes nog wat van leren! 

Zijn grootste Leugen was zijn Landverraad toen hij de Tweede Kamer en het Volk heeft wijs gemaakt dat het ‘Oekraïne Maffia-Verdrag’ moest worden uitgevoerd tegen de ‘Wil van het Volk ‘om het grote gevaar Poetin het hoofd te bieden. Maar zijn wetvoorstel was nog maar net door de Tweede Kamer of Rutte ondertekende met‘Maffia Boss Porosjenko’ (Video) en de’ Royal-Shell -Gas’ van zijn ‘Taxfree-Graai-King Willem’ een contract van 10 miljard. Van dat heugelijke ‘Royaal- Rat in pak'(Video) feit maakte de Dutch Mainstream-media-Maffia geen enkele mededeling. Ook werd de ‘VVD Gay King Rutte’ tijdens het RTL ‘Carré -bral debat’ (video) daar omtrent geen enkele vraag gesteld Toeval? Complot? Wat dacht u zelf? Ook horen wij nu geen protesten van de Tweede Kamerfracties GroenLinks, D66 en PvdA die Rutte hebben gesteund in zijn Landverraad en zich al dan niet gewillig in de maling hebben laten nemen  door Rutte en zijn Boss ‘Royal- Shell-Graai King Willem & Familie’(Video).

Rutte: Ik wil land met nog meer domme kaalgeplukte mensen die alles als Gekken slikken(video).

Rutte beledigt Omtzigt&Parlement (Video) tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum.

Rutte maakt Verkiezingen tot een ‘Afrikaanse’ Nep en Fop ‘Tokkie-Kermis Show‘.

Dan zwijgen wij nog maar over het feit dat er daarnaast nog nooit zo zoveel corrupte VVD-ers in de regering zijn geweest waaronder n.b. de Minister van Klasse Justitie ‘Bral-Opstelten’ en verkiezingen-ned-afr-2017‘Fraudeur-Van der Steur’ die systemisch liepen te   liegen en bedriegen en er straffeloos mee zijn weg gekomen zonder in de cel te belanden ( zie vanavond de Stem v.d. Straat-SaltoTV). Maar als klap op de vuurpijl is zelfs de Drugs gelden Witwaszaken en aartsleugenaar ‘Griezel Teeven’, de man ‘zonder geheugen’ straffeloos is weggekomen en ook niet in de cel is beland. Tja, het voorgaande doet iedereen mens snappen dat Rutte zich zelf een optimist rekent. Al die wan en misdaden van Rutte en zijn misdaadgroep hebben gepleegd(Video) hebben hem de Haagse eren Titel opgeleverd van de ‘VVD Gay King’ van het Misdaadcentrum“ Het Binnenhof”. En laat Rutte nu de laatste weken NL overspoelen met een gelikte’ dr. Goebbels VVD-propaganda’ spotjes met uitsluitend hole kreten ‘Ik Snap het en ik ben een optimist , hahahahahahah. De FIOD zou eens een echt onderzoek moeten doen wie al peperdure ‘Ik Snap het en ben een optimist ’ spotjes betaald, want wij snappen er geen bal meer van waar al die (zwarte?)poen vandaan komt.Maar zelfs de schaamteloze Staats-NOS heeft Rutte gratis reclame zendtijd geven om Wilders dagelijks weg te zetten na Poetin, maar voor Holleeder als het grootse gevaar voor NL. Snapt u het nog?

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.