(van onze Internationle US-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- DE NSA, DEA en de CIA luisterende voor ‘TTIP-Obama’ zo een beetje alle regering leiders (Video) en de rest van de Wereld af, maar niet ‘Mad Dog obama-legacyTrump’( kuch).
Oorlog ‘s Misdadiger Obama’ heeft zaterdag ontkend dat hij als President zijn opvolger Trump heeft laten afluisteren. Zijn woordvoerder bralde dat elke zinspeling op het afluisteren van burgers in opdracht van Obama „onjuist” is., want dat ging automatisch door zijn criminele CIA, DEA, en de NSA.

Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 miljoen Amerikanen aan de foodstamps (Video).
„Het was een fundamenteel hypocriete beleid van het ‘Obama- GOED MENSEN- bestuur ‘dat een functionaris van het Witte Huis zich nooit mengde in een onafhankelijk onderzoek dat in opdracht van het ministerie van Justitie werd uitgevoerd”, bralde de beroepsleugenaar- woordvoerder.

“Uncle Tom” Obama beschuldigd Trump van verkrachting (Video).

 

trump-leeuwEerder had Trump zijn voorganger in een reeks tweets beschuldigd van het laten afluisteren van zijn telefoon en dat is op zeker waar. Het zou gaan om telefoongesprekken die Trump in de  ‘Megalomane Pooier- Trump Tower’ in New York voerde in de aanloop naar de verkiezingen van november 2016. Mogelijk zitten daar verhitte ‘Pis-Paay- gesprekken’(Video) bij met ‘Poetin-seks- lijnen’. Volgens Trump heeft het afluisteren niets opgeleverd wat al niet bekend is dat hij een Kruisengrijper(video) is met het verstand van een bejaarde oversekste en corrupte Walnoot.Trump noemde Obama „een slechte/zieke kerel” en vergeleek het vermeende afluisteren door Obama met de Watergate-affaire, het afluisterschandaal dat in het begin van de jaren zeventig leidde tot de val van president Richard Nixon en ook daar heeft hij gelijk in.„Dit is mccarthyisme”( nu Poetinisme(Video)), aldus Trump in een verwijzing naar de heksenjacht die de Psycho Republikeinse politicus Joseph McCarthy in de jaren vijftig van de vorige eeuw op touw zette tegen onschuldige Amerikanen die hij verdacht van zogenaamde communistische-(Poetin)- sympathieën, maar in hoofdzaak opkwamen voor de mensenrechten. Zo stond Pete Seeger bijv. jarenlang op die waanzinnige criminele lijst.

 

Hij kwam niet met bewijzen op de proppen om zijn beschuldigingen aan het adres van de ‘Oorlogsmisdadiger Obama’ te onderbouwen. Volgens de dr. Goebbels propaganda Vod van Obama en ‘Hillary en Pedo Bill’ (Video) The Washington Post heeft Trump mogelijk uitgehaald naar aanleiding van berichten op de uiterst rechtse nieuwssite Breitbart. Op de site werd gesuggereerd dat Obama in het najaar „methodes van een politiestaat´had gebruikt om het team van Trump en de rest van de wereld in de gaten te houden en ook dat is waar.