(van onze dr. Goebbels CDA Verkiezing ‘s propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Te Koop: CDA-Hoer Ab Klink. Geen exotische bruid!
ab-klinkpng
De Duivelse Partijleider Buma van het CDA is bijzonder sluw en laat het smerige Duivelse Fascistische Kapitalistische  dr. Goebbels propaganda werk plegen door zijn oude CDA Ratten, zodat hij zijn handen in onschuld kan wassen en een kansje houdt op de Hemel.De ‘Nep en Fop Verkiezingen’ (Video) zijn in volle gang en de oude CDA Ratten Ben Bot(Video) en Scheffer(Video)  en en de Katvanger(Video) van ‘Graai-King-King Willem’ Piet Hein Donner( is ook tegen afschaffen eigen risico) gedragen zich nu openlijk schaamteloos als kleine Afrikaanse dictator( zie Stem van de StraatAmsterdam-Noir  a.s. maandag) die de massa angst moet aanjagen en vooral de NATO en ‘Mad Dog Trump’&Wapenhandel en ‘Taxfree-Graai-King Willem’ moet steunen. De afgelopen weken zijn de oude CDA Ratten Donner, Bot en Scheffer uit hun smerige stikkende Duivelse ‘Riool-holen’ gekropen om de ‘Royal-Gevestigde-Pedo-Orde’ aan de macht te houden. Het wachten is nu nog op de aller smerigste en corrupte oude CDA Rat Brinkman (pronkt al jaren op het “Elite Gangster Billboard”(Video)) dat hij ook nog even een duit in het ‘Nep en fop Verkiezing‘s’ zakje doet. Volgens Kuzu van ‘Denk niet  na’ zijn de ziekenhuizen een Hel voor arme Islam gelovigen tot woede van Klink en VVD-‘Endlösung-Gangster-Zijlstra(Video)’.

Zorgen over afpers eigen bijdrage van “Lieg en Bedrieg Kabinet”. PvdA Sigaar uit eigen doos(Video):Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’.

Snake in Suits:When Old CDA Psychopaths Go to Work.
jan-schefferpiet-hein-donnerMaandenlange wachtlijsten komen terug en pas op voor de SP, Wilders, Poetin en Holleeder'(Video), waarschuwt de ‘Snake in Suite Ab Klink’. De voormalig CDA-minister van Volksgezondheid voor de Rijken en ‘Elite-Pedo’s’,(Video)  nu Topman Top Bestuur-gangster en Zakkenvuller bij verzekeraar ‘VGZ-misdaadgroep’, bralt dit in een exclusief ‘Duivels-propaganda’ ‘Draai de SP en de Zorg voor ‘Jan met de Pet de nek’ om’ interview met het failliete ‘Neo-Liberale- Fascistische-Kapitalist DFT’ ( staat in de uitverkoop en ‘Maffia Boss John de Mol’ wil het opkopen). Hij en DFT zijn even voor het gemak in dat anti- SP en betaalbare Zorg voor Jan met de Pet -propaganda dr. Goebbels ‘interview’ vergeten dat er al jarenlang wachtlijsten zijn en 200 duizend zorgmijders die thuis zitten te creperen met dank aan ‘ Godfather Rutte’&Asscher en de Duivelse loopjongens als Klink van Schippers de Zorg Ripper(Video). Hoe het ook zij, het is voor die Oude CDA Raten te hopen dat hun Christelijke geloof een sprookje of nachtmerrie is zoals uw wilt, want dat eindigen ze met zijn allen in de Hel.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.