(van onze dr. Goebbels propaganda Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Nep en Fop Verkiezingen’ 2017: Zoek het Verschil tussen Nederland en Afrika.
Mark Rutte gekGodfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) wil „geeneenvormigland van Eerlijk delen en een eerlijke (VVD-(Justitie (Video) en gelijke kansen, scholing, werk en medische zorg voor iedereen. Ik wil een land met veel domme kaalgeplukte mensen die zo gek zijn dat zij alles wat de VVD-misdaadgroep hun flikken slikken”, heeft hij vrijdag gebrald bij het 100 procent gesubsidieerde AT5, die ook al alles slikt als een Gek van Rutte.’ De premier Pinoccio (Video) ging in op zijn open domme beledigende ‘Tokkie-brief’ van begin januari, waarin hij Nederland opriep normaal (dom) te doen en anders Op te Pleuren naar Afrika, Marokko, of Turkije. Maar het allerbelangrijkste vindt de aartsleugenaar Rutte (en zijn ‘VVD Boy Klaver'(Video)) zonder enig fatsoen of moraal dat de PPV-ers (Labbenkakken volgens de VVD) zo dom en gek zijn dat zij Op pleuren op 15 maart van de Stembus en thuis blijven in hun Volksbuurten (Getto’s) vol met Vluchtelingen(Video).

Dankzij het ‘Doe Normaal Kabinet Rutte’ stijgt de armoede(video) nog meer.  Rutte bij Buitenhof(Video): Niemand deugt in de politiek behalve ik mijn King Willem en Familie, Porosjenko en Erdogan.

Wat is het Verschil tussen Rutte ‘Pleur Op (Video)Turken’ en Wilders ‘Minder Marokkanen’. Mocro Broer Kattat’ gelooft net als Rechter in ‘VVD-Wilders-complot’ (Video)van ‘Godfather Rutte’.

In de ‘Fake-Wereld’ van de NOS is Rutte de Redder des Vaderland(Video). NOS en Rutte namen huilend en vol lof over elkaar afscheid.
Hans de Boer en Mark Rutte“De oproep was niet alleen gericht op Opstandige ‘Denk-na- allochtonen’(Video), maar op iedereen die de Islam aanhangt en een arme sloeber is, bralde Rutte vrijdag. „Ook tot de arme kaal geplukte blanke opstandige NL sloebers die achterin de zaal stonden te gillen toen er een ‘COA-Witwas-centrum’ van mijn ‘gabber in crime’ ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ bij hen in de Volksbuurt kwam. Net zo goed als tot mensen die van buiten komen en zich er niet van vergewissen wat voor Royal ‘Pedo-Elite- Banana-Fraude’- land we zijn met aan het hoofd de meest geslaagde criminele familie van NL mijn ‘Taxfree Graai-King Willem’ en dankzij mij nu met zijn ‘Mega-Zakkenvuller puber dochter Prins Amalia’ (Staatsuitkering van 4000,- euro Taxfree per dag)” aldus de schaamteloze Rutte. Maar nog schaamtelozers is de Mega gesubsidieerde Staats-NOS waar Rutte nu dagelijks zonder enige weerwoord of kritisch geluid zich mag opwerpen al de ‘Redder des Vaderlands’ die NL (lees de Ratten in pak(Video)) moet gaan redden van de Untergang als Wilders de grootste partij wordt.

 

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.