(van onze Internationale ‘VVD- Elite- Pedo- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Redt een Kind van ‘Seksueel-Demmink-misbruik’. (video) Terwijl de afgelopen weken de Staatomroepen bral-programma’s van ranzige corrupte types als Jinek en joris-demminkPauw en ‘Geilneef Peter R. de Vries’ bol staan van het Paay-Pis-News en vol zitten met corrupte politici van de Gevestigde Orde die zich blauw mogen liegen voor de ‘Nep en Fop Verkiezingen‘ is er in Ierland een ‘Mega-misdaad’ tegen de menselijkheid bekend geworden. En geen piep er over bij de bral ‘Pis-programma’s. Als het hierna volgdende verhaal zou worden gepubliceerd door de alternatieven vrije niet gesubsidieerde Pers zoals Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, die al jaren stellen dat bepaalde ‘Pedo-Elite-Demmink- Bill Clinton(Video)– Prins Claus en Prins Andrew- kliek’ zich straffeloos vergrijpen aan arme wezen en kinderen zou het artikel direct worden afgevoerd door de gesubsidieerde Staats-NOS en ‘Bral-Omroepen’ van de Gevestigde Orde als een waanzinnig ‘Complot-Gek artikel’ .Zijn de ‘VVD-Pedo-Demmink-Kliek’(video) samen met ‘Pedo Bill’&Prince Andrew een Pizza gaan eten in Virginia en Ierland (Video). We zullen het zo goed als zeker nooit horen. Tja, als het om misdaad gaat worden wij ter afleiding van de echte misdaden van de Elite-gangsters al jaren dood gegooid met het door de Media-Maffia van Peter R. de Vries en zijn ‘Judas-Hoeren Holleeder’ gecreëerde Monster Holleeder(Video) bij al die Staatsomroepen ‘bral- programma’s’ en zelfs bij de NOS.

Geen woord over de ‘Royal-VVD-Demmink Pedo-kliek’ op Prinsjesdag(Video).1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile. In Nederland Nul(kuch).

Het ‘Doofpot-onderzoek’ naar een groot massagraf bij een voormalig opvanghuis in Ierland is afgerond, en wat al gevreesd werd, is nu bewaarheid: in het graf liggen inderdaad de lichamen van 800 arme baby’s en jonge kinderen. En de ‘Elite Pedo-daders’ zullen nooit bekend worden net zoals in het ‘Pedo-Elite-land’ van de ‘VVD Gay-King Rutte'(Video) van het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”(video).

‘Paay-Pis News’ belangrijker dan ‘Kafka-Verkiezingen(Video)’ en ‘Maffia- Wurgboetes’.

Politie krijgt Crazy Eyes van Wearechange.nl en ‘Pedo Rapist Demmink’ Vlucht. Waarom verdedigde Peter R. de Vries een Pedofiel (en Demmink) die een kind van 12 jaar jaren lang verkrachtte en uitbuiten(Video) als kinder hoertje?

 Arme kinderen zijn weggegooide perverse lustobjecten voor de ‘Pedo-Elite’ van Rutte& en zijn ‘Royal-Taxfree-King Willem kliek’.
Pedo DukeHet Massa-graf werd al in 2014 gevonden op het grondgebied van het Duivelse Moorden en verkrachtende ‘Bon Secours–Rap- Mother and Kill the Baby Home’ in Tuam, maar is al die tijd in de Doofpot gebleven zoals in al die Elite Pedo zaken. Men wacht tot alle ‘Elite-daders’ ook in hun graf zijn verdwenen voordat er wat mee gedaan wordt door Justitie. De meeste arme weerloze kinderen en baby’s zijn in de jaren vijftig begraven. In 1961 sloot de ‘Duivelse-Pedo Moord & Verkracht instelling’ haar deuren, want het liep zo moordend en verkrachtend uit de hand dat het zelfs in die tijd begon op te vallen. Het was een opvang slachthuis voor arme ongetrouwde zwangere vrouwen en hun kinderen. De vrouwen en kinderen zijn door een ‘Pedo-Hel’ gegaan die niet onderdoet voor Auschwitz.

Horror: 35 weken tot drie jaar oud.( geen Fake News)
DNA-onderzoek heeft uitgewezen dat de stoffelijke resten afkomstig zijn van arme kinderen in de leeftijd van 35 weken tot drie jaar oud en doet denken aan het Nederlandse kinder dagverblijf het Narretje of de horror verhalen rond de Pedo Elite kliek van de Top VVD-er en ex OM Boss Demmink en Prins Claus.

 

Al decennialang bestond de verdenking dat de lichamen van een grote hoeveelheid vermoorde en verkrachte kinderen op het terrein van het opvanghuis in anonieme graven terechtgekomen waren, maar die gingen steeds de ‘Royaal- Elite-Pedo-Doofpot’ in. Een historicus die als Complot Gek is neergezet door de ‘Mainstream-maffia-media’ had wel de overlijdensakte van 800  arme kinderen gevonden, maar slechts één begrafenisformulier.

Hoge kindersterfte door straffeloos Moordende en verkrachtende Elite.
In Ierland heerste in de eerste helft van de vorige eeuw een hoge kindersterfte onder wezen en arme kinderen net als in Nederland. De corrupte Ierse autoriteiten zeggen er alles(niets) aan te zullen doen om nabestaanden van de kinderen op de hoogte te stellen en mee te helpen om de kinderen een waardige begrafenis te geven(kuch).