(van onze dr. Goebbels CDA Verkiezing’ s propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Na CDA Ratten Scheffers en Bot Schoffeert nu ook Rat Rutte de Nee-stemmers(Video)!Wanneer wordt eindelijk eens die Scheffer als jan-schefferlevensgevaarlijke verwarde ‘CDA-man’ in een Tbs-inrichting opgesloten?
Europa moet zo snel mogelijk toenadering zoeken tot de Amerikaanse president ‘Mad Dog Donald Trump’. Enkele opvallende aankopen van Amerikaans defensiemateriaal kunnen helpen om de ‘Mad Dog- relatie(Video)’ te verbeteren. Dat bralt de psychopaat Jaap de Hoop Scheffer, ex-NAVO-chef en oude CDA-Rat. „Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we als Europese NAVO-landen weer gaan investeren in defensie en niet in mensen ”, aldus De Hoop Scheffer in een gratis Wapen Industrie propaganda interview met het reactionaire op een haar na failliete vod AD. „We hebben jarenlang op de pof geleefd: terwijl we hier amper investeerden in defensie, mocht Amerika alle ‘Oliedollar -conflicten oplossen.” Wie hij precies met wie bedoelt laat hij zich wijselijk niet uit, want 50 miljoen EU Burgers en 60 Miljoen US leven als arme sloebers al decennia lang op de pof en de bedeling en staan wekelijks in de rij bij de mensonterende Voedselbanken en daar komt Poetin(Video) niet aan te pas, maar is de schuld van ‘EU-Elite-kliek’ waar ‘Mad Dog Trump’ een Katvanger van is.

Oude CDA Ratten Scheffers en Bot Schofferen Nee-stemmers(Video) in dienst van Rutte&NAVO. G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag(Video).
Hennis JSFVolgens de  loopjongen van de Wapenindustrie,de NATO en ‘Mad Dog Trump’ Scheffer is het dan ook terecht dat Trump hier een punt van maakt. „We hebben totaal gefaald in het nakomen van onze verplichtingen jegens de Internationale Wapen Industrie en de Ultra-Rijken Elite-Gangsters. We kunnen niet bij Amerikaanse Moordende Elite blijven aankloppen als het weer ergens op de wereld misgaat met onze uitbuit en moordende politiek jegens de massa.”De corrupte NATO en Wapen Industrie ‘Trol Scheffer ‘pleit voor het verhogen van het defensiebudget binnen vijf jaar van nu 1,16 procent van het bruto binnenlands product tot 2 procent ten kost van de reeds tot op het bot kaal geplukte massa. Na het lezen van zijn psychopaten interview kreeg Minster van Defensie Wapenhandel  ‘Yab Yum Henins’ spontaan een natte ‘VVD-Doos’.

 

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.