(van onze liederlijk feestende VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem VVD en feest mee over de rug van ‘Jan met de Pet’. Gratis decadente feesten op kosten van ‘Jan met de Pet’ is één van de kernwaarde( Video) Klaas Dijkhoffvan ‘Pinoccio Rutte’ (Video)en zijn ‘VVD-Misdaadgroep’ en zijn boss de ‘Taxfree-Koninklijke familie’.
Grote delen van het budget van de ondernemingsraad, vorig jaar nog 1,6 miljoen euro, gingen op aan onder meer feestelijke hoereer bijeenkomsten voor de corrupte politie raadsleden en hun liederlijke normloze partners in het Amsterdamse Amstel Hotel. De hoeren en schandknapen rende half naakt gillend stijf van de door de politie in beslag genomen gestolen cocaïne de hele nacht van de ene naar de andere kamer. De overige gasten klaagde steen en been. De corrupte Erik Akerboom, de opvolger van Bouman, noemde de feesten recent een ‘dieptepunt’, omdat het openbaar is geworden, want wat hem nog het meest dwars zit dat hij nu deze feesten mis loopt.Bronnen uit de Caribische politie hebben ons laten weten dat zij met smart wachten op het Zwartboek van de Nederlandse advocaten over de misdaden van de NL Politie zodat zij nog wat kunnen bij leren. O ja, Transparency-NL  was niet bereikbaar voor commentaar.

De Elite Zoete Inval Ambassades’ van Koenders: Máxima’s broer ook betrapt voor nop in Luxe residentie (Video).

‘Paay Pis News ‘belangrijker dan ‘Kafka-Verkiezingen’ bij Jinek. De ‘Nep en Fop Verkiezingen ‘s’ Poster Stem van de Straat Amsterdam-Noir en Volksnieuws Adam-Noir is uit. Stem tegen!

 

Ex Politieman-‘Graai &Naai-Pedo-Wethouder Klink in Wachtgeld voor rechter om ontucht (Video).
En wie herinnert zich niet de feesten die de VVD-er ‘Fraudeur Steur ‘als Minister van Klasse Justitie en ‘Queen Exotica Maxima’ gratis hadden op de Luxe Buitenlandse Nederlandse ambasades ? ard-van-der-steurNou, ieder geval niet ‘Pis-Jinek’ en Linkse Linke subsidie miljonair Pauw, want die kunnen zich deze walgelijke decadente feesten tot na de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ niet meer herinneren, want die zijn te druk om met ‘Pis-Paay-News’ de corrupte Gevestigde Orde partijen in het zonnetje te zetten(Video).

 Corrupte ex-korpschef Bouman met ‘Projectie-Rapport’ en leest Caribische collega’s de les in opdracht van Van der Steur  (Video).
Wie betaalt de peperdure liederlijke feesten die centraal staan in de geldsmijtrel rond de corrupte Centrale Ondernemingsraad (COR) van de ‘Graai en Naai politie’? Misschien de daders? Nee, hoor niks van dat alles. In ‘Banana- Fraude-NL’ van Rutte en Asscher betaald alleen ‘Jan met de Pet’ de hoofdprijs( o.a. Wurg-maffia boetes(Video)). Donderdag dient in Den Haag een kort geding over de nota van twee ‘Sexs-dinnershows’ in het Amstelhotel en op de SS Rotterdam die samen zo’n 25.000 euro zouden hebben gekost, exclusief de hoeren en schandknapen(Video).  Nee, de La Paay was niet aanwezig. Het is tot heden nog steeds niet bekend hoeveel geld er in die tijd aan de dealers en Pooiers is betaald. En of er op die feesten gesnoven is van inbeslag genomen gestolen cocaïne van gearresteerde dealers en geneukt met gearresteerde te jonge Hoeren en Schandknapen. Ook zo een VVD en ‘Royal-Pedo Ex OM Boss-Demmink-Prins Claus’(Video)ding, niet dan?

 Politie: Geen Happy New Year voor Van der Steur: Politietweets over Van der Steur verwijderd(Video).

Hier draaide het allemaal om, althans wat tot nu toe bekend is geworden aan vuiligheid en misdaden: in de tijd dat de gewone straat agenten staakten voor een paar extra centen, aten de ‘Graai en Naai bestuursleden’ van de corrupte COR hun buikje vol in chique ‘Rat in pak etablissementen’ en hosten ze op de muziek van prijzige bevriende VVD-artiesten als “Geer en Goor “ en neukte, zopen en snuifde zich te pletter met te jonge Horen en schandknapen. Het exorbitante uitgavenpatroon en decadente liederlijke gedrag leidde tot een summier disciplinair (alle betrokkene daders behielden hun salaris en hoefde niks terug te betalen ) en strafrechtelijk ‘Doofpot-onderzoek’, waarbij naar goed VVD gebruik niemand is gearresteerd. De nota van de gala’s in december 2015 zijn nog steeds niet voldaan door de Corrupte Nationale Politie waarvoor “Two Face Dijkhoff “ verantwoordelijk is en is daarmee ook nog eens een wanbetaler. Het organiserende bevriende evenementenbureau stapt daarom donderdag naar de rechter.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.