(door HERSTEL DE REPUBLIEK)

AMSTERDAM-NOIR- Een Stem op ‘Hofnar Rutte‘ is een Stem op ‘Taxfree-Graai King Willem’ en zijn criminele ‘Klaplopers familie’.De Bataafsche Republiek, 2 maart mark-rutte-koningshuis2017.
Zo kopt de ( Oranje boven)- NCRV-gids van deze week.Dit is naast ordinair nepnieuws ook desinformatie in het kwadraat.De abonnee’s van dit christelijke blad zijn blijkbaar gebaat bij misleiding en hanteren conveniërend struisvogelgedrag. Ons verzoek aan deze slecht geïnformeerde  bevolkingsgroep is om een poging te wagen het volgende tot zich te nemen.

Deze familie is al in 1702 uitgestorven met het overlijden van de kinderloze koning-stadhouder Willem III. Het duurde een generatie voordat men een opvolger voor deze laatste Oranje had gevonden in de gedaante van stadhouder Willem IV, telg van de Friese tak, welke zich de naam Oranje heeft weten toe te eigenen.

De Zur Lippe Biesterfeld clan. Hofnar Rutte’: Ik mag Liegen(Video) over ‘Staats-Pooier Nazi–Bernhard en het ‘Graai-Koningshuis’.

 

Wat hier thans nog rondloopt onder de valse naam “Oranje” stamt af van de stamvader van deze familie-clan, de landverrader-deserteur-vreemdganger SS-Prinz Bernhard zur Lippe B. Deze heeft zich door de Duitse geheime dienst in opdracht van de nazi’s aan het koekoeksjong Juliana van Soest laten koppelen. Een echte mof, volgens wijlen verzetsman en minister Henk Vredeling, die hem goed kende en hem dus door had. Deze verzetsheld heeft als hoge officier binnen 2 dagen de boel de boel gelaten en zich niet eens bij zijn legeronderdeel gemeld.  Wat deze lafaard aan nabestaanden heeft verwekt zal niet veel beter zijn. De huidige koning zet het in vredestijd al op een lopen, weet u nog? Een betere wereld?

Rutte bij Buitenhof(Video): Niemand deugt in de politiek behalve ik mijn King Willem en Familie, Porosjenko en Erdogan.

Meer Lezen: Herstel de Republiek,