‘D66-Yuppie-fascist Statenlid Wageningen’ pleegt ‘Twitter-aanslag’ op Wilders.

(van onze ‘dr. Goebbels- D66 -Verkiezing’s propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Stem op ‘Rent a D66’ en doe mee aan Haatzaaien tegen Wilders en zijn aanhang in de met vluchtelingen volgespoten Volksbuurten.
hans-van-wageningen
Het gestoorde en oerlelijke (incest?) Limburgse D66-Statenlid Hans van Wageningen denkt dat PVV-leider Wilders hoopt op een ‘Gladio-aanslag'(Video) in Nederland, kort voor de  ‘Nep en Fop verkiezingen’. Hij liet dat woensdag weten via een ‘Twitter-aanslag’ op Wilders. Hij hoopt op een aanslag vlak vóór de verkiezingen en dat hij op het Haagse pluche zit als de rook weer is opgetrokken”, aldus de gestoorde Van Wageningen. Maar stiekem hoopt hij met zijn Boss de ‘Kasteelheer Pechthold’ dat Wilders vermoord wordt voor de Verkiezingen, zodat Pechthold op het pluche kan gaan zitten samen met de ‘VVD Godfather Rutte’ en de massa wederom voor 4 jaren kan gaan kaal pukken, Houzee! Onze ‘Maffia- Bronnen’ in de Oekraïne laten ons weten dat er geruchten gaan dat Pechthold en zijn waanzinnige ‘Sidekick Kees Verhoeven’ (Video) aan Maffiaboss Porosjenko’ hebben verzocht Wilders uit de weg te ruimen. Mogelijk heeft de Maffia van Porosjenko een aantal ‘DBB- politie’ mensen omgekocht(Video) die belast waren om Wilders te beschermen.

Pechtold vindt tweet Wilders ophitsend en dreigt met afsplitsing van Den Haag(Video)

 

kees-verhoevenMocro Broer Kattat’ gelooft net als Rechter in ‘VVD-Wilders-complot’ van ‘Godfather Rutte’(video).
Het ‘Yuppie –fascistische- Statenlid’ reageerde op de nepfoto over ‘D66-Yuppie-Fascistische-lijsttrekker Pechtold’, die zogenaamd tussen radicale moslims stond. Volgens Van Wageningen volgen Wilders en anderen een strategie die „eerder door Hitler is gevolgd en nog niet zo lang geleden door de Servische leider Milosevic.” Hier is duidelijk sprake van klassieke Projectie (psychologie) van de zijde van Hans van Wageningen.In een toelichting op zijn’ Psycho-D66’ tweet bralde Van Wageningen dat hij met zijn bericht wil waarschuwen voor radicalisering door Haat te zaaien tegen Wilders, Houzee! Geert Wilders reageerde ook op de tweet. „Bah bah. Wat een zieke D66-geest.”

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.

6 reacties op “‘D66-Yuppie-fascist Statenlid Wageningen’ pleegt ‘Twitter-aanslag’ op Wilders.

  1. Hij kon wel eens gelijk krijgen. Wilders is ten einde het is puur bedrog. Hij is een VVDer met een opdracht Nederland sturmrijf maken voor een NSB Maatschappij. Valt het nou niemand op dat de NOS RTL 4 bijna elke dag Wilders opvoeren als er weer eens iets plaats vind in de politiek.Ook de schrijvende pers doet hier aan mee. Wie betaalt de bewakening van Wilders ? De belasting betaler

  2. Wat vrezen ze Geert toch allemaal.Hebben allang door dat ’t volk al die gevestigde partijen spuugzat is. Maak korte metten met hen. Zijn geen knip voor hun neus waard. Kijk naar Frankrijk. Daar moet ’n paar weken voor de verkiezingen Fillon voor de onderzoeksrechter verschijnen. In NL houdt men zoiets onder de pet, brult wat vaags en verwijst naar ’t totaal corrupte VVD MinJus. Die vraagt eerst advies aan de RvS, dus aan W-A, Max. en Amalia, maar rat Donner voert namens hen ’t woord en lult slechts: Ik zie geen rook, laat staan vuur. Democratie hollandaise.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s