(van onze dr. Goebbels Verkiezing’s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘Nep en Fop Verkiezingen ‘s’ Poster Stem van de Straat Amsterdam-Noir en Volksnieuws Adam-Noir is uit. Stem tegen!
VNL-kaalkoppen partij jan-roos‘Führer Roos’ botste gisteravond hard met de Nep en Fop tv-presentatrice ‘Sugar Daddy-Pis-Jinek’ en ‘Rent a Pechthold ‘. Nadat Roos suggereerde dat ze niet objectief was en een BN-Hoer die ‘Maffiajournalist ‘Peter R. de Vries’ zijn reet likt en zijn LUL zuigt net als toen bij de voormalige VNL Partijleider ex Mr.Moscowicz(Video). Daarop verweet de subsidie presentatrice Hoer Jinek hem ’wijverig en hijgerig’ te doen en verspreidde ze een haring Odeur(Video). Van ‘Pis-News- Jinek’ moest de VNL-Fuhrer gewoon op tafel gooien wat zijn probleem was met haar als ‘Pis BN-Hoer’ die in staat is om haar eigen moeder te verkopen voor ‘Bloed-poen’ en de ‘Riool-Kijkcijfers’ in plaats van steken onder water te maken.

Jan Roos is Boos op Geenpeil, de Bijstandsgerechtigden en Poetin.

 

Bij Powned maakte Roos de loopjongen ‘Vod-Panorama’ misdaad misdadige journalist Bas van Hout van De Vries uit voor Hoerenjong en Bruine Rat(Video) en dat zit Jinek en Pauw ook niet lekker

 

Jinek en Pauw waren ook nog boos dat Roos openbaar gemaakt had dat Rutte zijn Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’ bij ‘Dikke reet Linda’ openlijk zat te snuiven met wat te jonge schandknapen (Video).

Tijdens de ‘Hoeren-talkshow’ van subsidie ‘Miljonair Pauw’ en ‘Pis-Jinek’ werd Roos onder meer schofterig en hijgerig gevraagd naar zijn uitlatingen als ‘Riool-presentator’ bij Powned. Hij zocht in die sensatie rol graag de confrontatie met weerloze mensen en schuwde beledigingen niet net zoals Peter R. de Vries als geen ander al een kwart eeuw doet. Jinek vroeg hem onder meer of hij dat soort gedrag vindt passen bij haar Nederlandse (geen) normen en (geen) waarden waar hij als politicus de mond vol van heeft. Roos meent dat hij dat niet als ‘Riool-journalist’ deed, maar dat hij  goedkope ranzige ‘Kassa-satire’ aan het bedrijven was en vroeg haar waarom zij en Pauw het wel geweldig vinden en als hun Held De Vries dat doet bij hun aan tafel (en in heel NL) en er nog vet voor betaald wordt ook. ( 1780,- euro per keer).

’Hypocrisie’: Dat de ‘VVD-Boy-Klaver’: helft van zijn Kabinet met ‘GOED-willig-vrouwen’(Video) wil vullen geen woord van Jinek en Pechthold
alexander-pechtoldRoos kreeg meer verwijten om zijn Führer oren. ‘D66-Yuppie-Fascisten leider Pechtold’ vindt het “je reinste hypocrisie” dat Roos zegt op te komen voor mannen die weer hand in hand op straat willen lopen en ondertussen de mannen en hun kinderen in de ‘Honger-bijstand’ van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ wil laten verhongeren door hun uitkering met 10 procent te willen korten, maar onderwijl homo-onvriendelijke opmerkingen zou hebben gemaakt. ‘Rent a Pechtold’ vindt het bijvoorbeeld “beneden alle D66 niveau” dat Roos bij Powned ooit deed alsof hij een journalistieke onthulling had, toen hij meldde dat premier ‘Godfather Rutte’(Video) van de VVD-misdaadgroep een vriendje (schandknaap?) zou hebben die beneden de wettelijk toegestane leeftijd is. En ‘Pinoccio Rutte’(Video) derhalve net als de Top VVD-er en ex OM Boss Demmnik een ‘Rapist-Pedofiel’ is. Roos sneerde Pechthold toe ‘moet mij wat verwijten, terwijl jij voor je Maffia vriendje Porosjenko (Video) en dat corrupte ‘EU-Elite-Gajes'(Video) dagelijks samen met Rutte de ‘Wil van het Nederlandse Volk verkracht'(Video) onder het mom van het grote gevaar Poetin vuile ‘Yuppie–Fascist’.

Stomdronken Billenknijper ‘VNL Führer Jan Roos’ beledigt Trump-aanhangers en is uit de Europese partij gegooid. (Video)
Inmiddels is Roos al bedreigd door de vriend ( Pooier?) van Jinek ‘Geilneef Peter R. de Vries ‘dat hij zijn La Paay op hem zal afsturen die hem ter plekke in zijn bek zal Pissen. Dat laatste maakte Jinek, Pechthold en Pauw wel een beetje jaloers, want dat willen zij ook wel.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.