(van onze PvdA Untergang i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘PvdA Boef Tichelaar’ is een oude bekende corrupte Laaienlichter en misdadige Zakkenvuller  van Volksnieuws en een teken aan de wand dat zo’n gewetenloze Bolle jacques-tichelaar‘Rat in pak ‘gewoon jarenlang kan blijven zitten en niet al lang en breed in de cel zit :”PvdA Roof-Commissaris van de Koningin Jacques Tichelaar ‘bemiddelde’ in conflict met zijn Maffia-Familia.”De Drentse commissaris van ‘Taxfree-Graai-King Willem'(Video)bolle Jacques Tichelaar (PvdA-hoertjes) ging tijdens het spoeddebat met Provinciale Staten huilden en smekend diep door het stof en eiste dat iedereen op zijn PvdA stemt. Hij was zelfs bereidt zijn eigen moeder te verkopen als hij maar zijn ‘Royal-Graai-baantje’ kon behouden. Hij erkent zijn corrupte naar misdaad riekende aandeel in het voortrekken van een corrupte familielid in een Duistere zakelijke ‘Graai-kwestie’, maar wil aanblijven als PvdA-Boef commissaris van de koning. „Ik had nooit de naam van mijn schoonzus moeten noemen nu ik voor de verandering een keer ben betrapt. Het is jarenlang goed gegaan en ik doe niet anders dan alle Top PvdA-ers. Mijn partijleider ‘Beroepsleugenaar Asscher'(Video) is diep geschokt dat ik mij heb laten betrappen zo vlak voor de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ “.

Zijn er nog eerlijke Politici en Politie mensen in ‘Banana-Fraude-NL’.

ascher

Tichelaar moest tijdens een spoeddebat aan Provinciale Staten ‘uitleggen'(kuch) wat precies zijn misdadige en corrupte rol is geweest bij de toekenning van een ontwerpopdracht (kuch) aan zijn ‘Labbenkakken-schoonzus’. Hij droeg het ‘Witwas-bedrijf ‘van zijn schoonzus Karin Klinkenberg voor om de renovatie van het monumentale Huize Tetrode in Assen, een pand dat in bezit is van de provincie, op zich te nemen. Klinkenberg verdiende uiteindelijk wit 3100 euro met de opdracht. Hoeveel zij zwart verdiende is nog steeds niet bekend.De PvdA Boef-Tichelaar liet tijdens het spoeddebat schreeuwend weten het incident ten zeerste te betreuren. „Dit is niet goed voor Drenthe, de burgers, de politiek en mijn ‘Graai-ambt’. Ik wil leren van mijn fouten en bied mijn nederige excuses aan, bla, bla, bla”, verklaarde hij.Tichelaar zou met zijn bemoeienis de provinciale integriteitsregels (ander woord voor misdaad) hebben geschonden. De commissaris bralde na de eerste berichten afgelopen zaterdag tegen dat hij iets had misdaan, maar dinsdag gaf hij in een brief aan Provinciale Staten toe dat hij het ‘Nep en fop bedrijf’ van zijn schoonzus Karin Klinkenberg had aangedragen.

Klasse Justitie: Eerder op de Bolle vol gevreten PvdA vingers getikt, maar kon gewoon door Graaien.
De PvdA’er is sinds 2009 Graai-commissaris in Drenthe. Hij werd in 2013 al op de vingers getikt voor een andere misdadige Maffia-achtige zaak. Tichelaar had toen ‘bemiddeld’ in een conflict tussen de gemeente Coevorden en een plaatselijke boeren Maffia ‘Witwas- horeca-ondernemer’, die zijn Graai-zwager was. M.a.w het lijkt wel een zelfstandig kleine Tichelaar misdaadgroepje onder de Vlag van de PvdA-hoertje en afgedekt door de ‘VVD-Justitie’ van ‘Godfather Rutte'(Video). Hoe het ook zij de PvdA Boef heeft een mooie plek gekregen  op het” Elite-Gangsters Billboard” en daar hangt hij gezellig tussen allemaal bekende Bestuur-gangsters die een vreselijke misdadige plaag zijn voor de eerlijk kaal geplukte massa.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.