(van onze dr. Goebbels Verkiezing ‘s propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR— De ‘Nep en Fop Verkiezingen’s’ Poster Stem van de Straat Amsterdam-Noir en Volksnieuws Adam-Noir is uit. Stem tegen!
Sinds de verkiezingen campagnes van start zijn rutte-asscher-klavergegaan is er nog nooit zo veel gelogen op TV en in de kranten door de Gevestigde Orde Partijen(Video). Waar blijft de Leugendetector(Video) in het belang van de democratie, de waarheid en het Volk? De ‘VVD Boy Klaver’ (Video)gaat voor Premier: “Mijn nieuwe Lieg en Bedrieg Kabinet moet minstens voor de helft uit jonge, mooi gewillige ‘GOED-vrouwen’ bestaan en niet van het ranzige Volkse-type de La Paay. Dat vindt GL-lijsttrekker Klaver, die daarmee voormalig PvdA-voorman ‘Iman Samsom‘ na-aapt, die nu in het Luxe Wachtgeld zit met wat gewillige aan lager wal geraakte ‘GOED-vrouwen’( Nee, niet La Paay).

‘Boy-Klaver’ deed zijn Lul-uitspraak tijdens een zogenoemde GroenLinks ‘Bloedlinks- Meetup’, een bijeenkomst voor GL-enthousiastelingen waanzinnige in Leiden. „Als signaal dat we uitsluiting jesse-klaveren achterstelling niet accepteren, behalve als het gaat om die miljoenen ‘PVV -Tokkies’ in de met vluchtelingen volgepompte Volksbuurten”, legde hij uit.’Boy-Klavers’ Lulverhaal werd er met veel enthousiasme ontvangen door de aanwezige GOED-mensen, maar ook klonk er enige scepsis. Toen hij opmerkte dat hij het „niet normaal” Femke HAlsemavindt dat hij enkel met mannelijke corrupte lijsttrekkers(Video) moet debatteren, kwam er reactie uit de zaal. „Je bent zelf een ‘Nep en Fop mannetje’ die de reet likt van ‘Maffia Boss Porosjenko”, riep een aanwezige tot hilariteit van de rest. ‘Boy-Klaver ‘reageerde daarop dat GL wel al zes keer een corrupte vrouwelijke lijsttrekker heeft geleverd van extreem misdadige kaliber zoals de algemeen bekende ‘Doofpot-Hoer Femke Halsema’ die wellicht niet in haar mond laat pissen zoals de La Paay, maar wel systematisch het Volk in zijn bek piste en nog pist als ‘Bankier-Gangsterin’.Bijster origineel is ‘Boy-Klaver’ bovendien niet met zijn Lul-verhaal. De PvdA-hoertjes kwamen in de campagne van 2012 ook al met het Lul-plan om een ‘Klaver-kabinet’ samen te stellen dat voor de helft uit gewillige ‘GOED-vrouwen’ bestaat. Dat is echter niet gelukt, maar ze kwam wel op de proppen met de vrouw loze Rutte en Gordon. ‘Boy-Klaver’ prees tijdens de verdwaasde ‘GOED-Gek- bijeenkomst’ in Leiden zijn linkse ‘gabbers in crime’ die ook een ‘Nep en fop progressief kabinet’ willen. De ‘D66 Yuppie-Fascisten’(Video) en het ‘Mega-drug lab-CDA’ (Video)zijn op dit punt echter „een tikkie kleurloos”, naar zijn ‘Lul-mening’, want die willen openlijk de massa kaal plukken net als de VVD-misdaadgroep van ‘Pinoccio Rutte’ en zijn adviseur ‘Junkie Gordon’.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.