(van onze VVD ‘Pedo-Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte Dutch ambtenaren completly out of control. Plasterk weet van niets.
Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video) zet nu als Verkiezing’s stunt c4ac5zhwiaapspnopeens groot in om corruptie bij de eigen diensten aan te pakken met uitsluiting uiteraard van de ‘VVD-gangsters’.Als antwoord op de recente lawine aan misdadige ‘Rat in pak-schandalen’(Video) in “Banana-fraude-NL” die sytematisch de doofpot in verdwijnen worden de corrupte opsporingsinstanties en eerdere zaken van integriteitsschendingen( ander woord voor ‘Elite misdaad’) volledig doorgelicht tot aan de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ (Video).

Aboutaleb moet zich nu uitspreken tegen zijn corrupte Top-ambtenaren

Zijn er nog eerlijke Politici en Politie mensen in ‘Banana-Fraude-NL(video)’.

In alle stilte is door de corrupte korpsleiding opdracht gegeven aan de Politieacademie om een diepgravende analyse(kuch) te maken van alle integriteitsschendingen in 2015 en 2016, zo bevestigt gerard-boumaneen beroepsleugenaar woordvoerder van de korpsleiding. Dat is nog niet eerder gebeurd en is dan ook alleen bedoeld als een Verkiezing stunt tot opluchting van de blinde en corrupte Transparency-NL (Video). Er lopen nu vier grote Doofpot-onderzoeken. Nou, nou, zo veel? Het meest omvangrijke wordt geleid door de Maastrichtse criminoloog Hans Nelen in opdracht van het corrupte en extreme misdadige VVD-ministerie van Veiligheid voor de Rijken en ‘Elite-Pedo’s’ Klasse Justitie. Onderzoekers richten zich hier op corruptie bij politie, douane, FIOD en Koninklijke Marechaussee en de rol van georganiseerde misdaad hierbij. Buiten het onderzoek gehouden zijn net ‘Taxfree ‘Graai-King Willem Koningshuis’ ( is nu weer met zijn ‘Graai- Familie’ op zijn jaarlijkse Luxe, extreem decente en peperure winstsport op kosten van de kaal geplukte massa), de VVD-misdaaagroep , de’ Moordende Bankier-gangsters'(video) en de ‘Witwas-accountants’ a La ‘Griezel-Teeven’(Video) op de ‘VVD-Zuidas’ en de corrupte ‘NL-Graaiende- EU- Parlementsleden’ (video) .

 

Ook mogen de onderzoekers het “Elite-Gangster Billboard”(Video) niet mee nemen in hun onderzoek op straffe van ontslag met als eindstation de PvdA ‘Kapo Klijnsma-honger bijstand’. Ondanks dat die PvdA’ IJdeltuit Plasterk’ weer eens van niets weet als Boss van de AIVD kon hij het weer niet laten om de massa te waarschuwen om met zijn kaal geplukte tengels af te blijven van al zijn volgens hem eerlijke collega politici en hun eerlijke ambtenaren:

Wij hebben de Maastrichtse criminoloog Hans Nelen ( hans.nelen@maastrichtuniversity.nl)  uitgenodigd om na de Verkiezingen in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir –SaltoTV te komen uitleggen wat hij o.a. vindt van het “Elite-gangster Billboard”. Wedden dat hij niet durft en mag te komen!