(van onze Oude CDA Ratten in pak redactie)

wim-van-der-palenAMSTERDAM-NOIR-Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ het vaakst in aanraking komt(Video)
met n.b. hun eigen ‘VVD-Justitie’, maar als er eens een ‘CDA-Rat’ tegen de lamp loopt is het gelijk goed raak. Het gigantische Christelijke  drugslaboratorium(video) dat donderdag in een Brabantse boerenschuur is ontdekt, stond op het terrein van de’ Graai-penningmeester’ van het Duivelse CDA in Heeze-Leende. Het royement met behoudt van salaris van Wim van der Palen is om deze reden in de maak, laat vicevoorzitter Gerbrand van Veldhuizen aan Volksnieuws weten. „Dit overschrijdt al onze Chriselijke grenzen en riekt naar Duivelse ‘Geld-Vampier’ gedrag(Video).” Één ding is wel duidelijk geworden waarom het CDA zo fanatiek tegen het legaliseren van drugs in het algemeen en in het bijzonder van de Wietteelt is, want ze zitten er zelf mega in.

Het laboratorium, dat volgens de politie meer weg heeft van een ‘CDA- drugsfabriek’, is één van de grootste in ‘Banana-Fraude-Nederland’ ooit gevonden en normaal zou Holleeder,Poetin of Wilders hiervan de schuld krijgen, maar dat kon deze keer niet. Een speciaal voor drugsproductie ingerichte schuur bood onderdak aan vele tientallen jerrycans, vaten en containers. Gezamenlijke inhoud: 22,5 duizend liters drugschemicaliën.Specialisten schatten dat CDA laboranten dagelijks 150 kilo MDMA en 100 kilo amfetamine konden produceren. Omgerekend zijn dat 1,2 miljoen pillen. Onderzoek moet uitwijzen wat de totale miljoenenomzet is geweest en welke rol de ‘CDA Rat Van der Palen’ speelde als ‘Teeven-Wiwtas-Penningmeester(Video)’. Het is niet bekend of de CDA de pillen wilde gaan uitdelen tijdens de Verkiezing’s campagne, zodat de mensen op straat weer eens een goed gevoel zouden hebben na het zien van een CDA-er.

Al eerder in opspraak en in de Doofpot.

 

Oude CDA Ratten Scheffers en Bot Schofferen Nee-stemmers in dienst van Rutte&NAVO(Video).
jan-schefferHet is niet de eerste keer dat de politie een productieruimte van verboden middelen aantreft op het Duivelse erf van Van der Palen. Zo ontdekte men in 2012 een hennepkwekerij nadat een schuur in vlammen opging. Ook 57 caravans gingen hierbij verloren en met dat laatste werd naar goed plaatselijk CDA gebruik de verzekering opgelicht. De blinde CDA-vicevoorzitter Van Veldhuizen: „Hij verhuurde die ruimte destijds aan een mentaal zieke Dak en thuislozen die fungeerde als Katvanger, ha,ha,ha. Wat nu het ontdekt, is een heel ander verhaal. Dit is allesbehalve waar wij openlijk voor staan. U weet wij waarschuwen namelijk altijd  samen met Rutte voor Poetin,Wilders en Holleeder(Video) en eisen een sterke NATO en corrupte politie. Uiteraard hebben wij  Wim van der Palen geplaatst(Video) op het “Elite-Gangster-Billboard” van Amsterdam-Noir.

Opmerking: Stemadvies Stem van de Straat Amsterdam-Noir: Stem 15 maart op de Partij voor de Dieren (Video) of SP.