(van onze VVD Pedo Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Criminele Minister Blok: Beveiligde ‘Royal-&VVD-personen’ niet in gevaar geweest(Video).
geert-wilders-faris-kattatMocro-Beveiliger Faris Kattat’ (35) van de incest Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) van de extreem corrupte Nationale Politie(Video) is volledig van slag door zijn aanhouding en de verdenkingen jegens hem. „Ik ben een politieman  Mocro-“Uncle Tom”( A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) in hart en nieren”,bralde hij huilend tegen zijn advocaat Plasman. En daar kon hij weleens gelijk in hebben, want waar hij door de ‘VVD-Justitie’ van verdacht wordt is een zeer ernstig misdrijf waar iedereen zomaar een paar jaar in voorarrest zit, maar de Rechter liet hem binnen één dag vrij liet. Bovendien kan Wilders nu niet meer campange voeren, want die is door dit kennelijke ‘VVD-Complot’ (Video) zijn leven niet meer zeker en dat komt dat Gajes van de VVD-Misdaadgroep maar al te goed uit.

Complot?‘Kerst-Vrachtwagen’ Baardman slachting (Video) kon gewoon zijn gang gaan.
‘Mocro Uncle Tom Kattat’ werd donderdag vrijgelaten uit voorlopige hechtenis, maar is nog altijd geschorst met behoudt van zijn salaris. Zijn broer en voormalig politieman Mohammed Kattat(49) werd in 2008 wegens lekken ontslagen en spreekt van een ‘VVD-Complot’.De twee ‘Morco-broers’ zijn dus allebei uit het corrupte ‘Incest-korps’ geknikkerd. Althans: als de beschuldigingen jegens Faris Kattat bewezen worden geacht. Naar nu bekend wordt de maandag aangehouden Faris overigens niet alleen verdacht van schending van het ambtsgeheim.

„Er ligt ook een verdenking van ‘Teeven- witwassen’ jegens mijn cliënt en met een dergelijke beschuldiging kan een VVD-er als ‘Griezel Teeven’ direct bij de Raad van State aan de slag als het aan de ‘Godfather Rutte’ en zijn PvdA-hoertjes lag(Video). De rechter-commissaris heeft die aanklacht nog niet gezien, maar alleen de schending van het ambtsgeheim of lekken en dat doet zo een beetje iedere VVD-er(Video). Daarom is Faris gisteren vrijgelaten”, zegt zijn advocaat Peter Plasman die bekend is van Riool-TV van o.a. het ‘Jinek-Pis News’ van de bejaarden La Paay en haar ‘Azijn-Pis Adviseur Peter R. de Vries’.