Zelfmoord 15-jarige Selvam doet denken aan Annas Aouragh.

(door Beyond the Matrix)

AMSTERDAM-NOIR-De zelfmoord van de 15-jarige Tharukshan Selvam deed mij terugdenken aan de zaak van Anass Aouragh uit Wassenaar. Anass was de jongen die joris-demminkzichzelf in 2013 op 13 jarige leeftijd opgehangen zou hebben in een stukje bos waar veel mensen ‘s ochtends wandelen. Ondanks dat de politie met speurhonden en helikopter gezocht had werd hij daar die avond niet, maar ineens de volgende ochtend, wel gevonden. Dit terwijl Omroep West met draaiende camera’s klaarstond om verslag te doen van de vondst. Hoe wisten zij vooraf dat Anass daar die ochtend gevonden zou worden? Die zaak kon ik toen onderzoeken, omdat ik toen nog iets beter gesteund werd door donaties van lezers. Het zou natuurlijk de moeite waard zijn om eens navraag te doen naar de feiten en omstandigheden rondom de zelfmoord in Heerlen.

De Stem van de Straat: Steun Heropenen Onderzoek Anass Aouragh.

Als die net zo opmerkelijk zijn als in het geval van de vermeende zelfmoord van Anass, kunnen we misschien ontdekken of er een agenda achter dergelijke berichten zit. De zelfmoord van Anass Aouragh leek vooral niet te kloppen, omdat hij geen schuine verhangingsstriem in zijn nek had terwijl hij zich opgehangen zou hebben aan een boom met zijn eigen sjaal. Het opmerkelijke was dat hij dit deed op een plek waar ‘s ochtends veel mensen hun hond uitlaten; aan een tak die te laag hing om je aan te verhangen. Waarom werd hij daar om half 9 ‘s ochtends gevonden terwijl ik enkele dames sprak die daar diezelfde ochtend een uur voordat hij gevonden werd nog langs gelopen waren. Het verhaal van de zelfmoord van Anass stonk zo aan alle kanten, dat ik daar 4 jaar na dato nog steeds vragen over krijg.

WeAreChange.nl en Demmink vlucht.

 

Meer Lezen: Beyond The Matrix.

4 reacties op “Zelfmoord 15-jarige Selvam doet denken aan Annas Aouragh.

 1. Daarbij heeft iemand op de site van TV West als ik het goed heb een reactie geplaatst over zieke figuren uit Wassenaar zuid die mogelijk betrokken zouden zijn bij deze moord/dood.

  Ook werd er gesuggereerd dat het zou gaan om een uit de hand gelopen situatie van een aantal (3) opgeschoten “jongeren” van goede komaf (Wassenaar zuid), van de school van Annas die de dandy Annas wel eens een lesje zouden leren.

  Het lesje liep uit de hand met de dood van Anass als gevolg, de (invloedrijke) ouders van de jongeren zouden de zaak wel geregeld hebben.

 2. Als commentaar, volgens mij was het niet een sjaal maar een das waarmee hij zichzelf verhangen zou hebben. Dit terzijde.

  Daarbij is het mogelijk om je zelf van het leven te beroven door middel van ophanging/verstikking op een hoogte die minder is dan een knielhoogte. De absolute wil moet er wel zijn om te willen sterven, lat ik het zo zeggen je hoeft niet vrij te hangen zonder een kans om de daad af te breken.
  Er zijn (indien nodig) voldoende filmpjes waarin de daad te zien is, op minimale hoogte.

  Remi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s