(van onze ‘EU Elite -Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit!(Video)
Groot Nieuws in de Guy Verhofstadt Sophiein't VeldMainstream-Media- Maffia van het Corporate crime:De Franse ‘Anaal-politie’ heeft maandag een inval gedaan in het hoofdkantoor van de partij van Marine Le Pen, de Franse extreemrechtse partij Front National. In ‘VVD-Slavia-NL’(Video)van ‘Pinocchio Rutte’ wordt het nieuws beheerst door het ‘Pis-Plassex Paay News’, maar dat de Franse politie racistisch Anaal gaat en dat jongeren uit de Getto wijken daar dagelijks tegen protsteren met een kurk in hun reet wordt zo goed als dood gezwegen door de Staat-NOS. En helemaal door de gesubsidieerde ‘Bral-Pis-praat programma’s’ van het ranzige type ‘Sugar Daddy Jinek’(Video)  met haar Held en vaste ‘Azijn-Pis-adviseur Peter R. de Vries ‘a raison van 1780,- euro  per Pis optreden.

Corrupte Sarkozy gedagvaard wegens illegale campagne. Zijn er nog eerlijke EU-Leiders? (Video) 
merkel-sarkozyDe Franse Media-maffia meldden dat de selectieve ‘Anaal-onderzoekers’ bewijzen zoeken in de zaak over de beschuldiging dat het Front zich ten onrechte liet betalen voor parlementaire medewerkers voor leden in het Europese Parlement en dat riekt op zijn zachts gezegd naar Klasse Justitie. Iedereen weet immers dat zo een beetje het hele EU Parlement met als Voorzitter ‘Maffioso Tajani’ (Video) en alle EU Commissarissen corrupte zij tot op het bot en God( behalve in ‘VVD-Duivel-Tempel’(Video) de Paaskerk te Baarn.) mag weten hoe vaak zij Anaal gaan of aan Pissex doen,al dan niet met dieren of kinderen (Niet met de bejaardne La Paay, want dan was het wel groot ‘Riool- nieuws’.).

 ‘Paay-Pis-News’ belangrijker dan Verkiezingen en ‘Maffia-Wurgboetes’.

Het populistische front van Marine Le Pen zou Europees geld voor medewerkers in het EP hebben gevraagd en gekregen. Dat zou het Front naar Frankrijk hebben gestuurd. Het zou zich zo schuldig hebben gemaakt „aan misbruik van vertrouwen, valsheid in geschrifte, fraude en oplichting georganiseerd gepleegd als een ‘VVD-bende'(Video).” Onder de c4ac5zhwiaapspnverdachten in dit onderzoek is een lijfwacht van Le Pen, Thierry Léger, en een medewerkster, Catherine Griset en het is nog niet bekend of zij al Anaal zijn onderzocht door de politie. Le Pen ontkent de aantijgingen. „Een schaamteloze leugen van de Heersende Klasse”, zei ze eerder deze week.

Zijn EU Leiders van Huil en Lieg Kaliber Frans Timmermans überhaupt nog te beschadigen.

Het FN liet weten dat de huiszoeking waarschijnlijk een poging is de campagne voor de presidentsverkiezingen te beschadigen. Marine Le Pen, die tegen de EU-Elite en tegen de ‘Oliedollar –Vluchtelinge’ immigratie is en protectionisme nastreeft tegen de ‘Obama-TIIP Gangsters’, staat er steeds beter voor in opiniepeilingen. De presidentsverkiezingen zijn in april en mei. In een maandag gepubliceerde opiniepeiling heeft ze meer ondervraagden achter zich dan in eerdere peilingen voor de naderende stembusgang, 44 procent als ze in een duel terecht zou komen met de extreme corrupte centrumrechtse kandidaat François Fillon( zijn hele familie stond op de ‘Graai-loonlijst’ zonder een dag te werken) en 42 procent in een duel met de lieveling van het  Corporate crime de Nep en Fop centrumlinkse kandidaat Emmanuel Macron. In de peiling wint Le Pen het presidentschap niet, maar het aantal mensen dat zegt op haar te stemmen groeit en dus zit het er dik in dat zij net als ‘Mad-Dog Trump’ wel gaat winnen.